Job Offers in Tirana, Profession Mototrrist , With experience, Payment 70,000 Leke. Tirana

Job Offers 04/12/2023 21:23 Post ID: 190789

Payment

70,000 Leke

Pozicioni
Courier
Mototrrist, Work Experience: With experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education I Mesem
Age 25-35 Vjece
City - Zone Tirana - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Address Qender , tirane - Maps
Reads 560
File list: Screenshot-2023-10-03-at-9.13.36-AM.png, Screenshot-2023-10-03-at-9.13.36-AM.png, Screenshot-2023-10-03-at-9.13.36-AM.png,

ELECTRONIC LINE, kerkon kandidate energjike dhe ambicjoze per pozicionin:
Menaxhere e Pergjithshme ne SHOWROOM turni 1 dhe turni 2

Pergjegjesite kryesore:

Kryen manaxhimin dhe motivimin e skuadres per te arritur Targetat e caktuara.
Te kontrolloje nivelin e stokut.
Kryen mbledhjen dhe dergimin e porosive ditore.
Ben ndjekjen e problematikave me serviset.
Te organizoje promocjon online dhe ne Dyqan per ritjen e trafikut te klienteve.
Kujdeset per sjelljen dhe paraqitjen e stafit.
Kujdeset per paraqitjen e jashtme dhe te brendshme te dyqanit.
Pergjegjes per arken dhe mbylljen e saj.
Pergjegjes per kryerjen e inventarit te dyqanit.
Ben kontrollin e vendosjes se cmimeve, etiketave pershkrimeve apo demtimeve dhe kryen raportimin i tyre.
Kryen kontrollin e produkteve nga furnizimet.
Kontrollon procesin e hyrjeve dhe daljeve te dyqanit sipas kerkesave
Ti pergjigjet telefonatave per dhenien e informacionit te produkteve.
Punedhenesi mund t’i caktoje punemarresit edhe detyra te tjera, te bazuara ne nevojat e kompanise.

Eksperienca profesionale:
Te kete perfunduar arsimin e larte.
Te kete eksperience pune te ngjashme minimalisht 4 vite.

Kerkesat e pozicionit:
Aftesi shume te mira komunikimi.
Te njohe dhe te zbatoje kodin e etikes dhe te sillet ne menyre profesionale.

PAGESA SHUME E MIRE NE KRAHASIM ME TE NJEJTIN POZICJON NE KOMPANITE E TJERA TE TE NJEJTIT PROFIL .

Personat e interesuar mund te dergojne CV me foto ne adresen e e-mail. [email protected] ose Watsup: .Afati i fundit i aplikimit: 12/12/2024 08:00