Job Offers in Tirana, Profession Operatore sherbim klienti , Beginner/Little experience, Payment 45,000 Leke. Tirana

Job Offers 07/12/2023 22:29 Post ID: 189322


Payment

45,000 Leke

Pozicioni
Customer Service
Operatore sherbim klienti, Work Experience: Beginner/Little experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education I Mesem
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Address Rruga 5 Maji Tirane,Shqiperia - Maps
Reads 2585

Kerkojme nje vajze per sherbim klienti (platforma Instagram). Puna kerkon prezence fizike ne orarin 09:00-17:00, nga e hena ne te premte, ne fundjave 1 dite 2 turne, diten tjeter pushim. Te jete e afte te perballoje fluksin, te kete shpejtesi ne shkrim ne smartphone dhe te dije paster gjuhen letrare. Eksperienca perben avantazh. Pagesa baze + bonuse ne baze te shitjeve.Afati i fundit i aplikimit: 10/11/2023 12:53