Job Offers in Lushnje, Profession Mjek Stomatolog , With experience, Payment 4,000 Euro. Lushnje

Job Offers 08/12/2023 17:18 Post ID: 188942


Payment

4,000 Euro

Pozicioni
Dentist
Mjek Stomatolog, Work Experience: With experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Master
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Lushnje - Qender
Address Lushnje,Shqiperia - Maps
Reads 2615

🦷 My Dental Tourism ofron mundesimi punesimi si:


🥼Mjek stomatolog (Implantolog dhe Protezist)


Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:


- Preferohet te kene eksperience disa vjecare.

- Te jene korrekte dhe etike gjate punes.

- Aftesi te mira komunikuese

- Aftesi te mira te punes ne grup


Ofrohet:


💰 Page 4,000 Euro - Implantolog

💰 Page 2,000 Euro - Protezist


🍀Kushte shume te mira pune dhe staf mikprites.


📄Ofrohet kontrate 3 vjecare


💼Trajnime te vazhdueshme


📍Adresa: Lushnje