Job Offers in Tirana, Profession vend pune ne fushen e mirembajtjes ne nje kompani te huaj sherbimi , With experience, Payment By Agreement. Tirana

Job Offers 26/11/2023 13:52 Post ID: 188704


Payment

By Agreement

Pozicioni
vend pune ne fushen e mirembajtjes ne nje kompani te huaj sherbimi, Work Experience: With experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education I Mesem
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Zone Periferike
Address Tirane,Shqiperia - Maps
Reads 1774

🗣️Kompani e huaj sherbimi !

📌 Disponon vend bosh ne fushen e mirembajtjes 


✅ Kriteret:

👉 Kerkohet te kete njohuri te pergjithshme dhe te jete i kujdesshem ne pune.

 📌 Te jete komunikues dhe bashkepunues  ne grup.


 ✅ Ofrohet:

👉 6 dite ne jave pune

💸 Pagesa do te jete shume e mire ,sipas performaces dhe seriozitetit qe do te tregoje ne pune dhe bashkepunim.

📍 Adresa: Tirane


🛎️Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit ose WhatsApp

Ju mirepresim!