Job Offers in Tirana, Profession Prezantues ne Show Room , Beginner/Little experience, Payment 50,000 Leke. Tirana

Job Offers 21/11/2023 18:18 Post ID: 186805


Payment

50,000 Leke

Pozicioni
Sales
Prezantues ne Show Room, Work Experience: Beginner/Little experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education I Mesem
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Sauk
Address Sauk/Qendra Teg - Maps
Reads 1700

⏩ Castellino Home ofron mundesi punesimi 

▪  Prezantues ne Showroom 

✨ Detyrat

• Te komunikoje dhe sherbeje klienteve sipas standarteve te kompanise:

• Pergjegjes per mirembaitjen, organizimin he pozicionimin e produkteve ne sektorin e tij:

• Te informoie klientin lidhur me cmimet e produktit dhe menyren e mundshme te pageses;

• Te informoje he ti shpjegoje klienteve perdorimin dhe funksionimin e produkteve;

• Komunikon he menyre profesionale me klientet he koleget;

• Sigurohet ge klientet te marrin nje sherbim te shpeite dhe cilesor.

☘ Kualifikimet

. Mosha 25-40 jec

• Gjinia : Femer , Mashkull

💸  Paga 50000 leke + % ne baze te shitjeve

• 6 ore pune

. 1 dite pushim ne jave

. Transporti i perfshire nga kompania 

📍 Adresa : Autostrada Tirane Elbasan km2 

📩📞 Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutemi dergoni CV-ne tuaj ne: [email protected]