Job Offers in Tirana, Profession Pjatalarese , Beginner/Little experience, Payment 50,000 Leke. Tirana

Job Offers 22/09/2023 18:00 Post ID: 175306


Payment

50,000 Leke

Pozicioni
Dishwasher
Pjatalarese, Work Experience: Beginner/Little experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Baze
Age 30-40 Vjece
City - Zone Tirana - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Address Rruga Mihal Duri Tirane,Shqiperia - Maps
Reads 361

Kerkohet :

🍽 Pjatalarese

✅Kriteret e punes

🔴 Kandidatet me pak eksperience pune

🔴Te jene te sjellshem dhe korrekt

🔴Te jene te shkathet dhe me etike profesionale


👉🏻Ofrohet:


💵 Pagesa e kenaqshme+ siguracione


✅Nje dite ne jave pushim


✅ Kushte shume te mira pune dhe staf mikprites


Afati i fundit i aplikimit: 31/10/2023 22:49