Job Offers in Tirana, Profession Punetor i brendshem magazine , No Experience, Payment 60,000 Leke. Tirana

Job Offers 24/09/2023 14:58 Post ID: 174881


Payment

60,000 Leke

Pozicioni
Worker In Manufacturing Industry
Punetor i brendshem magazine, Work Experience: No Experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education I Mesem
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Kamez/Paskuqan
Address Rruga Dine Hoxha Tirane,Shqiperia - Maps
Reads 588

Kerkohet punetor i brendshem magazine!
Puna nuk kerkon eksperiene te meparshme ne kete fushe.
Ofrohen page dhe kushte te mira pune. E diela Pushim. Orari i Punes 7:40 - 4:30.
Detyra e punonjsit eshte sistemimi i materialeve ne magazine, te jete korrekt, i pergjegjshem dhe bashkepunues ne grup.
Kerkohet per kohe afatgjate pune.

Merremi me shitje te profileve metalike, si dhe me perpunimin e llamarinave.
Puna ofron mundesi ngritje ne karriere si psh operator makinerie, etj.
Ndodhemi ne fund te bulevardit te Ri ne Tirane, ku mund te aksesoni lehtesisht me makine ose transport publik.