Job Offers in Tirana, Profession Sistemuese dhe Kasiere , Beginner/Little experience, Payment By Agreement. Tirana

Job Offers 08/10/2023 16:51 Post ID: 171432


Payment

By Agreement

Pozicioni
Sistemuese dhe Kasiere, Work Experience: Beginner/Little experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education I Mesem
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Lumi Lana/ Bulevard
Address Rruga Irfan Tomini Tirane,Shqiperia - Maps
Reads 883

📌 Market Juli ofron mundesi punesimi per

-Sistemuese

-Kasiere

✅Kriteret e punes:


🔸Te kete eksperience te meparshme pune

🔸Te jete e sjellshme dhe e qeshur me stafin dhe klientet

🔸Te jete e shkathet dhe pozitive


👉 Ofrohen

👩🏻‍💻 kushte te mira pune.


💸  Paga e kenaqshme📍Adresa
:Rruga Irfan Tomini.

📞 Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit ose WhatsApp

😊 Ju mirepresim!