Job Offers in Tirana, Profession Ekonomiste , With experience, Payment By Agreement. Tirana

Job Offers 05/10/2023 20:14 Post ID: 171087


Payment

By Agreement

Pozicioni
Economist
Ekonomiste, Work Experience: With experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Bachelor
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Zone Periferike
Address Rruga Teodr Keko, Unaza e Re, Tirana, Albania - Maps
Reads 1779

✨ Shoqeria “Ales Construction” SHPK kerkon te punesojë Ekonomiste 

✅  Ekonomiste 

📌 Kriteret :

Të ketë mbaruar arsimin e lartë në Fakultetin Ekonomik, dega Financë;

Të njohë shumë mirë të kontabilitetit dhe Finance 5;

Të ketë njohuri shumë të mira ne paketen Office ( Word,Excel, Power Point)

Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze.

📍  Adresa: Rr. Teodr Keko, Unaza e Re, Tirana, Albania

 📩Te interesuarit janë të lutur të dergojne CV- ne, ne adresen e emailit ,

📞 ose te na kontaktojne ne numrin tone te telefonit