Job Offers in Tirana, Profession Ekonomiste , With experience, Payment 50,000 Leke. Tirana

Job Offers 01/10/2023 21:33 Post ID: 166189


Payment

50,000 Leke

Pozicioni
Economist
Ekonomiste, Work Experience: With experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Bachelor
Age 20-30 Vjece
City - Zone Tirana - Don Bosko
Address Don Bosco, Tirane, Albania - Maps
Reads 2282

⏩ ALO PRONTO S.R.L po rekruton Ekonomiste
   

Kriteret: 

Te kete njohuri ne fiskalizimin e faturave/ regjistrimin e  faturave 

Pergatitja e raporteve javore dhe mujore 

Te jete disponibel per te punuar full time 

Deshire per tu zhvilluar profesionalisht


📌 Detyrat: Hedhja e faturave

⏲ Orari i punes: Full-time

💥 E diela pushim

👉 Mosha: 20-25 vjece📍 Adresa: Don Bosko, Tirane

📩📲 Nese jeni te interesuar dergoni CV-ne tuaj ne adresen e email-it duke specifikuar pozicionin e punes per te cilin interesoheni: [email protected]