offer stage internship

Internship Në Studio Noteriale

Tirana | Rruga e Durresit/Zogu i zi Ofrohet internship në studio noteriale me kohë të pjesshme. të interesuarit të kenë njohuri të mira të gjuhës angleze , në përdorimin e kompjuterit, internetit, paketës office etj. ofr...
05/01/2021 09:09

Ofrohet Praktike Ne Pozicionin E Ekonomistes

Tirana | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Keni mbaruar studimet per finance kontabilitet dhe do te donit te vini ne praktike ose te mesoni konkretisht ne nje firme te vogel juridike dhe shtepi botuese. keni pasion sistemet elektronike dhe mun...
05/11/2020 19:51

Do you get anything for sell or rent ?

Sell your products and services online FOR FREE. Its easier than you think !
Invia Annuncio