Evolve Studio Ofron Sherbime Marketingu per Biznesin tuaj Tirana

IT and Marketing Services 09/03/2023 23:59 Post ID: 1340


Payment

100 Euro

City - Zone Tirana - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Address Rruga Mine Peza, Tirana, Albania - Maps
Reads 559

✔️ Evolve Studio

⏩ Mediat sociale jane nje mjet mjaft i fuqishem i komunikimit. Ato mund te ndihmojne kompanite te arrijne klientet shpejt dhe lehte. Kjo i ndihmon ato qe te rrisin pranine e tyre online.

✅ Sherbimet qe ne ofrojme:

💠 KRIJIMI I STRATEGJISE NE RRJETET SOCIALE

Ne ofrojme nje sere sherbimesh te konsulences per mediat sociale me vlere te larte permes se ciles ju ndihmojme te arrini rezultate te prekshme nga aktivitetet e tyre ne media sociale.

💠MARKETING NE RRJETET SOCIALE

Sherbimet tona te medias sociale jane efektive. Duke reklamuar permes mediave sociale, 100% e klienteve tane kane pare rezultate.

💠 KRIJIMI I POSTIMEVE PER RRJETET SOCIALE

Ne ofrojme nje sere sherbimesh te shkrimit dhe postimit ne mediat sociale qe t'ju ndihmojne drejtperdrejt ose terthorazi te beni ofertat tuaja nepermjet rrjeteve sociale.

📍 Adresa:
Rruga Mine Peza Pallati 2, Shkalla 3, K2, Ap1 (pas Bar Grand) Tirane AL, Tirane 1000, Albania


📩📲Te interesuarit te na kontaktojne ne numrin tone te telefonit ose ne adresen e e-mait!
Email:
[email protected]