ATIS Digital Agency Ofron Sherbime IT & Marketingu per Binzesin tuaj Tirana

IT and Marketing Services 02/11/2023 22:17 Post ID: 1288


Payment

100 Euro

City - Zone Tirana - Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Address Bulevardi Zogu I, Tirana, Albania - Maps
Reads 426

💻 ATIS Digital Agency
Nje partner i besueshem per sukses afatgjate!
Ekipi yne prej profesionistesh me eksperience te gjere do te perkujdeset per gjithçka ju duhet per te arritur objektivat e kompanise suaj!
-
Sherbimet qe ne ofrojme:

💠 Custom Web Development
Ne mund te krijojme web aplikacione te personalizuara te cilat do te pershtaten saktesisht me menyren se si biznesi juaj punon. Zhvilluesit tane kane ndertuar me sukses shume prej tyre per industri dhe biznese te ndryshme. Nder vite, ne kemi permiresuar fluksin dhe proceset e punes per te ofruar produkte te besueshme, pavaresisht kompleksitetit i tyre.

💠 Integrim Sistemesh
Ne kemi eksperience te gjere ne zhvillimin e API-ve per sherbimet e bazuara ne ueb, cloud, aplikacionet celulare etj. REST API, API JSON, API XML, integrimi i API-ve per aplikacione native nder te tjera nuk jane te reja per ne. Perveç zhvillimit, ne japim nje dokumentacion te gjere per ndihmen ne te ardhmen.

💠 Aplikacione Mobile
Ne ndjekim praktikat me te mira te industrise per te ndertuar aplikacione mobile hibride ne menyre qe te ofrojme nje eksperience unike per perdoruesit, duke ruajtur funksionalitetin cross-platform (nder-platforme). Ne kemi nje ekspertize te nivelit te larte ne perdorimin e programeve te ndryshme, te tilla si Ionic dhe React Native Frameworks.

💠 Website Design
Ne krijojme jo vetem aspektin vizual te faqes tuaj, por edhe tere identitetin e brendit tuaj duke filluar nga dizajni i sitit dhe duke perfunduar me banere dhe imazhe reklamash.
-
[i]Sherbime te Drejtuara per Biznesin[/i]]


Office Tirana, Albania

📍 Address: Bulevardi Zogu I , perballe ish stacionit te trenit, Qendra e Biznesit Tirana, kati 6

📱 Kontakt

Email: info(@)atis.al
Web Development: webdevelopment(@)atis.al
Careers: careers(@)atis.al
Phone number: 04 450 7373
www.atis.al