Ecuria e Sektorit Imobiliar 2021

blog-post image

[b]Si eshte gjendja aktuale e sektorit imobiliar ne vendin tone?[/b] Sektori imobiliar ne Shqiperi eshte duke kaluar ne periudhe tranzicioni. Kryesisht fokusi eshte perqendruar tek cilesia dhe standartet e ndertimit. Ky tranzicion ka filluar te krik ...

12/11/2021 23:15 - Njoftime.al 0