Klinike gjinekologjike dhe obstetrike me sherbim te kultuar dhe profesionist Tirana

Health and Beauty Services 28/11/2023 15:43 Post ID: 9898


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Ali Demi/Tregu Elektrik
Address Tirana, Albania - Maps
Reads 2282

🩺Klinika Gjata eshte klinike obstetrike dhe gjinekologjike. E drejtuar me profesionalizem dhe saktesi, aty do gjeni sherbim te kulturuar, te ngrohte dhe njerezor. Do ndjeheni gjithmone te mireseardhur! 


👉Ofrojme:

1- NDJEKJE SHTATZANIE

2-EKOGRAFI OBSTETRIKALE

3-EKOGRAFI GJINEKOLOGJIKE

4- VIZITA GJINEKOLOGJIKE

5-PAP-TEST

6-KOLPOSKOPI

7-KONSULTA INFERTILITETI

8- FEKONDIM IN VITRO

9-LABORATOR

 

👉ORARI:

E HENE - E SHTUNE ORA 8.30 - 13.00

E HENE -E MARTE -E MERKURE ORA 17.00-19.00

📞 PER REZERVIMIN E TAKIMEVE KONTAKTONI

NR. TEL ( NE ORARIN E MESIPERM )

📍ADRESA: RR. HASAN SUFA, PALL 3,SHK 2. AP 12