Klinika mjekesore ofron sherbime te specializuara ne te gjitha fushat e mjekesise si Analiza, Vizita per Reomatizem , Migren, Kardiologjike etj. Korca

Health and Beauty Services 25/11/2023 11:24 Post ID: 95839


Payment

By Agreement

City - Zone Korca - Qender
Address Rruga Kristaq Prifti, Korce, Albania - Maps
Reads 578

🩺 Klinika Mjekesore Kristi, Korce


➡️ Klinika mjekësore "KRISTI" është një klinikë multidisiplinare me një eksperiencë të gjatë në dhenien e kujdesit shendetesor parësor dhe atij të specializuar.

Me një staf të kualifikuar dhe me eksperiencë klinike brënda dhe jashtë vendit bashkë me mundësinë e ofrimit të konsulencave nga mjeket të specializuar dhe profesioniste, Klinika ka mundur të bëjë diferencën. 

Ajo mbulon pjesën më të madhe teë specialiteteve, të cilat se bashku me pajisjet më moderne të diagnostikës dhe një laborator modern bëjnë që pacientit ti ofrohet shërbim i plotë që në fazën e diagnostikimit deri në trajtim dhe ndjekjes në vazhdim.

Qëllimi ynë ka qënë që në krye të herës që të ofrojmë  shërbimin më cilësor në treg me kosto-efektivitetin më të lartë. 

Ambicja jonë e përgjithshme do të mbetet të sjellim për pacientin shqiptar risitë e fundit të shkencave mjekësore për të revolucionarizuar kështu shërbimin mjekësor. 

Sherbimet qe do te gjeni prane Kinikes sone:

💠 Sherbime laboratorike  

💠 Kardiologji 

💠 Endokrinologji

💠 Gastroenterologji

💠 O.R.L

💠 Alergologji 

💠 Stomatologji 

💠 Reumatologji

💠 Okulistike

💠 Neurologji

💠 Imazheri

💠 Echografi 

💠 Pneumologji

💠 Gjinekologji

💠 Onkologji

💠 Pediatri 

💠 Urologji

💠 Nefrologji

💠 Ortopedi

📍 Adresa: Rruga Kristaq Prifti,  Korce

📲 Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!