Klinika Kardiologjike Austriake lider ne kardiologjine diagnostikuese Fier

Health and Beauty Services 02/12/2023 12:45 Post ID: 80187


Payment

By Agreement

City - Zone Fier - Zone Periferike
Address Rruga Pinellopi Piro, Fier, Albania - Maps
Reads 497

đź’ź Klinika Kardiologjike Austriake  MBAJMĂ‹ ZEMRĂ‹N TUAJ TĂ‹ SHĂ‹NDETSHME 

âś… SĂ« bashku do tĂ« kujdesemi pĂ«r shĂ«ndetin kardiak duke kryer çdo kontroll apo analizĂ« dhe duke kryer trajtimin apo ndĂ«rhyrjen e duhur. 

🔬  Aparaturat Austriake moderne dhe laboratori me larminĂ« e analizave qĂ« ofron na mundĂ«son tĂ« bĂ«jmĂ« tĂ« mundur diagnoztikimin e saktĂ« dhe te hershĂ«m tĂ« problemeve kardiake qe keni apo dhe ato mĂ« tĂ« fshehurat qĂ« nuk kanĂ« filluar tĂ« shfaqen dukshĂ«m.

👉Ne jemi të specializuar në diagnostikimin dhe trajtimin e zemrës dhe sëmundjeve kardiovaskulare, fushë për të cilën ndihemi krenare për cilësinë e shërbimit që ofrojmë në shqipëri dhe standartate e larta që kemi sjellë.

đź©şđź’– "Lider nĂ« kardiologjinĂ« diagnostikuese ku cilĂ«sia e shĂ«rbimit, stafi tejet i kualifikuar dhe marrĂ«dhĂ«nia e ngushtĂ« me pacientin na bĂ«jnĂ« tĂ« jemi promotor nĂ« shĂ«rbimin mjeksor jopublik nĂ« kardiologjinĂ« diagnostikuese".

Analiza që kryhen në Klinikën Austriake:

🔸ELEKTROKARDIOGRAMË E DIXHITALIZUAR

🔸EKO KARDIAKE 3-D

🔸PROVË USHTRIMORE ME TAPET APO BIÇIKLETE

🔸HOLTER RITMI I DIXHITALIZUAR

🔸LIPIDOGRAMA  E FRAKSIONUAR

🔸PROVAT E HEPARIT

🔸PAKETA E GJITHE ELEKTROLITEVE

Ne mund te na gjeni ne adresat:

📍Tiranë, Rruga 5 Maji, Kompleksi Concord, Kulla Nr. 3

📍Fier, Lagjia 29 Nëntori, Rruga Pinellopi Pirro, Kompleksi Ardit 06, Kati i Tretë

đź“ŤLagja. Xhevdet Nepravishta. Rruga Rrahman Uruci. Perballe Spitalit. Lushnje.

đź“ž Per rezervime kontaktoni ne numrin tone te telefonit: