Klinika ofron sherbime mjekesore diagnostikuese, kurative dhe rehabilituese Tirana

Health and Beauty Services 21/09/2022 19:28 Post ID: 1833


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Address Rruga Nikolla Tupe, Tirana, Albania - Maps
Reads 1473

⏩ Klinika Mjekesore “Pro-Life”eshte pjese e grupit FEFA shpk, e licensuar nga Ministria e Shendetesise me date 24.07.2007 per ushtrim aktiviteti privat ne fushen e shendetesise dhe sherben si qender mjekesore diagnostikuese, kurative dhe rehabilituese. Ne kete klinike sherbejne nje ekip mjekesor multidisiplinore, shqiptare dhe te huaj

Ne Kliniken Pro Life diagnostikohen dhe kurohen keto semundje:

🔸 Semundjet e zemres dhe tensionit te larte te gjakut

🔸 Semundjet onkologjike

🔸 Semundjet reumatizmal

🔸 Patologjite ortopedike

🔸 Varicet (Vena Varicosae) dhe fisurat anale

🔸 Semundjet nervore

🔸 Herniet diskale cervikale, torakale dhe lumbare

🔸 Spondeliatrozat e ndryshme

🔸 Paralizat dhe demtimet nervore

🔸 Urinimi i pavullnetshem tek femijet

🔸 Ulja e aftesise seksuale

🔸In vitro (bebe ne epruvete)

🔸 Steriliteti mashkullor e femeror

Adresa: Rr. "Nilkolla Tupe". Nr.2, ish-Blloku, perballe Ambasades Daneze, mbi Qendren Tuttestetika, Tirane

📞 Per rezervime na kontaktoni ne numrin tone te telefonit ose ne e-mail!