Klinika e Syve e specializuar per nderhyrje me lazer Tirana

Health and Beauty Services 21/11/2023 15:59 Post ID: 11181


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Address Komuna e parisit - Maps
Reads 8998

🩺 Klinika e Syve prej vitit 2009, me mjek te specializuar per nderhyrje me lazer

⏩ Klinika jone eshte krijuar ne Janar te vitit 2009 nga Dr. Kastriot Borici, I cili qe prej vitit 2005 pervec punes ne Stamboll,Turqi gjendet dhe ne Shqiperi duke ofruar sherbim me profesionalizmin me te larte. 


👉Sherbimet e klinikes 

👁Vizita okulistike 

👁Nderhyrje me laser 

👁Operacione me metoda moderne 


📍Adresa : Rr Medar Shtylla ( Komuna e Parisit) 1000 Tirana, Albania

📲 Per cdo informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!