Sherbim infermieri ne banes ne cdo orar Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 16/11/2022 13:23 Post ID: 90090
Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja
Adresa Rruga Siri Kodra, Tirana, Albania - Harta
Lexime 56
File list: 5DC87D83-1110-4F83-8A78-2F562A685280.png,

🩺 Sherbim infermieri ne banes ne cdo orar .


Eksperienc pune 15- vjecare

✅ Ofrojme sherbime :

🔸 Injeksione I/V I/M S/C

🔸 Marrje gjaku per analiza
Perfuzione (Serume)

🔸 Vendosje kateteri urinar

🔸 Vendosje sonde-nazogastrike 

🔸 Transport me ambulance 24/7

🔸 Fizioterapi në shtëpi

🔸 Mjekime plagesh

🔸 Konsulta

📍 Adresa: Rruga Siri Kodra, Tirana, Albania

📲 Per me teper informacion na kontktoni ne numrin tone te telefonit!