Klinika Gjinekeologjike e specializuar per obseter-gjinekologe ne Rusi. Elbasan

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 04/01/2023 10:21 Post ID: 80193


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Elbasan - Qender
Adresa Rruga Egnatia, Elbasan, Albania - Harta
Lexime 308

🩺 Klinika Gjinekeologjike Irina , e specializuar për obsetër-gjinekologe në Rusi.

🎗  Cdo grua nuk duhet të harrojë kurrë që shëndeti ka një ndikim te rendesishem në jetën e saj. Për të siguruar shëndetin, është e nevojshme jo vetëm që të trajtohen në kohë, por edhe të merren masa paraprake në mënyrë që të parandalohet zhvillimi i sëmundjeve gjinekologjike.

Ne kliniken tone mundesohet:

🔸 EKO obsetrikale (shtatezanie)

🔸EKO 3/4 D

🔸EKO gjinekologjike

🔸EKO vaginale

🔸EKO gjiri

🔸Elastografi gjiri

🔸PAP - test

🔸Vizita gjinekologjike

🔸Trajtim i sterilitetit

🔸Ndjekje shtatezanie

🔸Planifikim familjar

🔸Sherbime te tjera.

📍 Adresa: Rruga Egnatia, Elbasan, Albania
📞Per nje konsulte iu lutem kontaktoni ne numrin tone te telefonit: