Laborator me 17 filiale ne Shqiperi, ofron te gjitha llojet e analizave shendetesore Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 14/01/2023 17:01 Post ID: 1941


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Stacioni trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja
Adresa Rruga Panorama, Tirana, Albania - Harta
Lexime 1566

Laborator Intermedica, krijuar në qershor të vitit 1996, është një ndër laboratorët më të mëdhenj në Shqipëri, duke qenë i pari në llojin e tij i cili i është nënshtruar kushteve të akreditimit nga Qendra Kombëtare e Cilësisë dhe Akreditimit të Institucioneve Shëndetësore në Shqipëri.

🔸 Ne kemi një partneritet strategjik me një numër laboratorësh prestigjozë jashtë vendit si Mayo Clinic dhe Ariosa Diagnostics në SHBA, In Vitro Lab, Bio Atriki dhe InterGenetics në Greqi si dhe një sërë bashkëpunimesh me laboratorët brenda vendit.

🔸 Me moton “Modern diagnostics for optimal therapy decisions”, ne mbetemi simbol i inovacionit dhe implementimit të analizave më të fundit, duke qënë edhe laboratori i parë që mundëson diagnostikimin molekular të alergjisë nëpërmjet punimit të testeve specifike të alergologjisë molekulare.  

📍 Aktualisht, Intermendia eshte e shperndare ne 17 filiale per te qene sa me prane vendbanimit tuaj!

📲 Per me teper informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!