Klinika Mjekesore ofron sherbime per vizita mjekseore dhe laborator Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 13/01/2023 18:08 Post ID: 10200


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 2744

📣Klinika Mjekësore Ikeda📣

🔸 Klinika Ikeda eshte nje Institucion Shendetsor jo publik, qe ushtron veprimtarine ne fushen e sherbimeve mjekesore qe prej muajit dhjetor te vitit 1995.

🔸 Sot Klinika Ikeda mund te krenohet, me parametrat diagnostikues dhe mjekues qe ofron me aparaturat e reja bashkekohore dhe nje staf shume te afte profesionalisht, por mbi te gjitha mund te krenohet me faktin se ka qene e para qe ka sjelle nje ere te re ne mjekesine shqiptare dhe me ate qe ia doli mbane duke realizuar keshtu endrren e cdo mjeku.

👉Sherbimet:

 🔷Vizita Mjekesore

🔷Laborator:

➡️ Klinik-Biokimik

➡️ Bakteriologjik

➡️ Histologjik

➡️ Markues Tumoral

➡️ Ekografi

➡️ Kardiologji

➡️ Radiologji

➡️ Kirurgji

📍Adresa: Rruga Kongresi i Manastirit 1005 Tirana, Albania

📲 Per me teper informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!