Kend kolltuku pothuajse I ri,shoqerohet me 1 pune dhe nje mbajtese tv me 2 sirtare Tirana

Furniture and Electro Households 16/10/2023 14:23 Post ID: 183502


Payment

80,000 Leke

City - Zone Tirana - Blloku/Liqeni Artificial
Address Rruga Liman Kaba Tirane,Shqiperia - Maps
Reads 384

Kend kolltuku pothuajse I ri ,shoqerohet me nje pupe dhe nje mbajtese tv me dy sirtare