Kompani e specializuar ne instalimin dhe mirembajtjen e sitemeve: kundra zjarrit, elektrike,mekanike Tirana

Environment maintenance 15/09/2023 20:26 Post ID: 97314


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Sauk
Address Autostrada Tirane - Elbasan, Tirane, Albania - Maps
Reads 157

🔹 EKNO FIRE kompania e specializuar në instalimin dhe mirëmbajtjen e sitemeve kundra zjarrit, Sistemet Elektrike dhe Mekanike. Ne ndjekim rregulloret më të fundit të QCS dhe standardet UNI, EN, NFPA, FM. TEKNO FIRE është lider dhe specialist ne sistemet kundra zjarrit, punimet mekanike, elektrike dhe hidraulike, ftohja me uje te ftohtë, ngrohja, ventilimi dhe ajri i kondicionuar si dhe mirëmbajtja. 

✔Ofron:

Sistemet e alarmit te zjarrit,

Sistemet e detektoreve te gazit,

Sisteme te shuarjes se zjarrit,

Shuares zjarri me uje,

Sherbime saldimi,

Sherbime elektrike ,instalime elektrike,

Sherbime hidraulike ,

Sisteme HVAC,

Hidrokarbure&gaz,

Tavane,gipse,

Tuba FLEXPRO.

📍 Adresa:Autostrada Tirane-Elbasan km2,Tirane

📞Per me shume informacione na kontaktoni ne numrin tone te telefonit