Sherbime Mirembajtje me ekip profesionistesh per mirembajtje mujore, pastrime gjenetal, fasade, tapicerie etj. Tirana

Environment maintenance 05/02/2022 04:23 Post ID: 1665


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Address Rruga Tish Dahia, Tirana, Albania - Maps
Reads 845

๐Ÿงผ Albpastrim ka nje ekip
profesionistesh,teknologjine me te fundit dhe produktet me cilesore per ju!

โœ… Sherbimet tona:
1. Mirembajtje Mujore
2. Pastrime Gjenerale
3. Pastrim Fasade
4. Pastrim Tapicerie 
5. Sherbim DDD ( Dezinfektimi, Dezinsektimi, Deratizimi)
6. Sherbim Gjelberimi

๐Ÿ“ Adresa: Rruga Tish Dahia, Tirane

๐Ÿ“ฒ Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!