Larje tapetash ne menyre te detajuar. Tirana

Environment maintenance 22/11/2023 13:46 Post ID: 11402


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Don Bosko
Address Rruga Panorama, Tirana, Albania - Maps
Reads 584

✔️⏩ Larje Tapetash ne menyre te detajuar

Prane Tapeti Magjik do te gjeni sherbime per:

💠 Larje
💠 Krehje
💠 Dizinfektim
💠 Aromatizim
💠 Amballazhim


➡️ Sherbim ne familje
⏳ I marrim dhe i sjellim brenda 24 ~48 oreve
🚙 Transporti kushton 200 leke . (Mbi 15 m² falas)

📍 Adresa: Rruga Panorama, Tirane

📲 Per me shume informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!