books

Libra Te Ndyshem

Durres | Qender Libra me shumice dhe pakice ...
24/01/2021 22:48

Shes Komplet Fjaloresh Te Gjuhes Angleze.

Tirana | Rruga e Durresit/Zogu i zi Shes komplet prej 7 fjaloresh ne gjuhen angleze, botime dhe printime origjinale te oxford-it si me poshte: - the concise oxford dictionary - oxford advanced learner's dictionary_compact deluxe editi...
23/01/2021 02:18

Libra Te Rinj Me 30%

Tirana | Ysberisht/Kombinat/Selite Shesim libra te rinj me 30% ulje nga cmimi kopertine per te dekoruar biblioteken tuaj. (me shumice) ...
10/01/2021 10:52

Shitet Libri "vdekja E Nositit" E Lasgush Poradecit

Tirana | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Shitet libri "vdekja e nositit" e lasgush poradecit me cmim 800 leke...
09/12/2020 12:51

Libra Per Zhvillimin Personal

Lezhe | Qender Nese jeni te interesuar te investoni ne zhvillimin tuaj personal si gjene me te madhe qe mund te beni ndonjehere, atehere ju ftoj te me kontaktoni. investoni ne veten tuaj dhe dilni te fituar ne cdo k...
25/11/2020 11:18

Shitet Romani I Tristanit Dhe Izotes

Tirana | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Shitet romani i tristanit dhe izotes me cmim 1200 leke....
12/08/2020 20:56

Shitet Libri "leter Babait" I Franz Kafka

Tirana | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Shitet libri "leter babait" i franz kafka me cmim 450 leke ...
26/02/2020 10:14

Shitet Libri "makbethi" I William Shakespeare

Tirana | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Shitet libri "makbethi" i william shakespeare me cmim 1000 leke. ...
26/02/2020 10:01

Shiten 3 Vëllime Te Autorit Jeronim De Rada

Tirana | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Shiten 3 vëllime te autorit jeronim de rada me cmim 1800 leke....
25/02/2020 13:59

Shitet Libri "rrno Vetem Me Tregue"

Tirana | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Shitet libri "rrno vetem me tregue" me cmim 1500 leke ...
25/02/2020 13:48

Shitet Libri Serra Shpirti I Pontit

Tirana | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Kur po kryhej dëbimi i armenëve nga trapezunda, në qershor të vitit 1915, një vajzë që ngjante sikur ta kishte pikturuar vetë zoti, strehohet për t'u fshehur në shtëpinë e një të panjohu...
25/02/2020 11:02

Do you get anything for sell or rent ?

Sell your products and services online FOR FREE. Its easier than you think !
Submit New