340x230    340x230

🏡 ekspert kontabel dhe deklarimi te ardhurave personale

🕵 Online 2 lexues | ⏳ 0 njoftime ne pritje

Haxhi Audit And Consulting Shpk Ofron Sherbime Financiare , Sherbime Te Auditimit , Hapje Biznesi , Vlersim Rrisku Etj

Tirane | Lumi Lana/ Bulevard ⏩ haxhi audit and consulting shpk ofron sherbime ne fushen ekonomike dhe financiare si: auditim, konsulence financiare dhe fiskale, hapje biznesi, kontabilitet, studime tregu, analiza krediti, kons...
03/02/2023 15:11

Zyre Kontabiliteti Ofron Sherbime Per Konsulence Financiare, Regjistrim Biznesi, Sherbime Kontabiliteti, Taksash Etj.

Tirane | Rruga e Elbasanit/Ambasada USA  📊 zyre kontabiliteti alprofit ➡️ alprofit consult eshte nje zyre kontabiliteti e cila ofron sherbime kontabilteti dhe financiare ne menyre profesionale te personalizuar per biznese dhe indiv...
04/02/2023 13:49

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Ofrojme sherbime finciare per bizneset e vogla me dhe pa tvsh per te ndjekur zhvillimin e aktivitetit tuaj ne cdo hap te veprimtarise se tij ne perputhje me legjislacionin tatimor shqipetar: ✅ o...
02/02/2023 13:16

Zona: Qendra
📉 zyre kontabiliteti hajri elezi✅ zyre kontabiliteti dhe konsulence per bizneset e vogla, te mesme dhe te medha.➡️ tek ne do te gjeni sherbimet e rregullta financiare per te cilat ka nevoj ...
30/01/2023 22:16

Zona: Qender
📣zyrë kontabël adhek zefi📈📉✅- shërbime të ndryshme kontabiliteti. ✅- konsulta të ndryshme ndaj  biznesit✅- hartim të plan biznesi, etj📍adresa: lagjia, beslidhja, lezhë📲 ...
18/01/2023 12:07

Zona: Rruga e Elbasanit/Ambasada USA
📊 studio kontabiliteti atdhec✅ ofron sherbimet:mbyllje bilanci (pregatitje të pasqyrave financiare vjetore) në përputhje me standartet e kontabilitetitorganizim i kontabilitetit me programe k...
17/01/2023 10:44

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
📊 sherbime kontabiliteti-odher consultants📉 ofrojme sherbime finciare per bizneset e vogla me dhe pa tvsh per te ndjekur zhvillimin e aktivitetit tuaj ne cdo hap te veprimtarise se tij ne perput...
15/01/2023 00:48

Zona: Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio
📊sherbime financiare➡️ romeo shkurti✅ ofron sherbime financiare si:💠 ekonomiste💠 sherbime financare💠 deklarim online💠 plan biznesi 💠libra blerje/shitje💠 bordero 💠listep...
13/01/2023 11:06

Zona: Qender
📊 hdheamp;l studio lindi si vizion i një personi shumë kohë më parë themelimit të saj, person i cili është i apasionuar e i përkushtuar për profesionin e financës dhe kontabilitetit e po...
06/01/2023 17:40

Zona: Qender
📊 studio kontabiliteti hysenbelli eshtë studio kontabiliteti e regjistruar në qkb për ti ofruar biznesit vëndas dhe të huaj shërbimet e konsulencës financiare , konsulencës fiskale, konsule...
06/01/2023 17:18

Zona: Qender
📊dhenbsp;studio kontabiliteti kapo rrakudhenbsp;është një firmë dinamike kontabiliteti e cila e ushtron aktivitetin e saj ne qytetin e sarandes por me shtrirje ne te gjithe shqiperine. ne ofroj...
05/01/2023 16:59

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
📣studio kontabiliteti dhe auditimi elite📈📉👉elite 2008 ju ofron sherbime per biznesin tuaj.✅1.sherbime auditimi dhe ekspertize financiare✅2. sherbime kontabiliteti dhe taksa✅3. kurse ...
29/12/2022 09:47

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
📉 studio kontabel, konsulence financiare, kurse kontabiliteti dhe financa 5➡️ studio jone ofron sherbime per persona fizik dhe juridike (shpk, sha, etj.) ne fushen ekonomiko-financiare, si: kon...
29/12/2022 09:45

Zona: Qender
📣studio kontabiliteti evis kajana milaqi📊👉ofron keto sherbime:✅hartim bilanci📈📉✅deklarim i detyrimeve📈📉✅kontabilitet📈📉✅ekspertize kontabel📈📉✅raporte financia...
30/11/2022 15:06

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
📉 sherbime financiare per bizneset e vogla pa tvsh➡️ ndjekim zhvillimin e biznesit tuaj ne cdo hap te veprimtarise, ne perputhje me legjislacionin tatimor✅ sherbimet e ofruara:💠hapje/mbyll...
10/11/2022 09:43

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
📣engeal studio kontabiliteti📊👉ofron:✅1.mbajtje kontabiliteti✅2.konsulence financiare✅3.analiza financiare✅4.bilance✅5.maredheniet me tatimet✅6.maredhenie me zyren e punes✅7.kons...
10/11/2022 09:43

Zona: Rruga e Durresit/Zogu i zi
📣sherbime finaciare ofron sherbime te ndryshme ne fushen e financave, kontabilitetit dhe tatimeve.📊me nje sistem taksash qe ne shqiperi evoluon/ permiresohet vazhdimisht, manaxhimi efektiv i çe...
10/11/2022 06:33

Zona: Brryli/Rruga Bardhyl
📉📊 sherbime financiare “accounting and tax solution”✅ sherbime kontabiliteti➡️ sa i mire pergatitur jeni ju per nje kontroll apo hetim fiskal? si nje biznes i pavarur, pavaresisht nga ...
10/11/2022 06:32

Zona: Rruga Dritan Hoxha/Parku Ish Fusha Aviacionit
✅ deklarimet tatimore dhe mbajtje kontabiliteti:1. biznes i vogel pa tvsh2. biznes i vogel me tvsh3. biznes i madh me tvsh xhiro deri ne 20 milion leke/vit4. biznes i madh me tvsh xhiro mbi 20 milio...
10/11/2022 06:30

Zona: 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
📊 aubeel studio auditingeshte nje studio kontabiliteti dhe eksperti kontabel me nje eksperience shumevjecare. eksperienca dhe bashkepunimi i vazhdueshem me bizneset, transmeton nje sherbim cilesor ...
23/09/2022 07:28

A doni te publikoni nje njoftim?

Publiko online. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Dergo Njoftim