Akademia Hollywood ofron Leksione Muzikore individuale, semi-individuae dhe ne gup Tirana

Education Services 12/01/2020 20:53 Post ID: 1830


Payment

3,600 Leke

City - Zone Tirana - Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe
Address Rruga Qemal Stafa, Tirana, Albania - Maps
Reads 406

⏩ Akademia Hollywood


🎵 Në Akademinë Hollywood, ajo që na bashkon eshtë dashuria për një edukim muzikor dhe teatral cilësor.

✅ Ne besojmë që edukimi artistik është një hap i rëndësishëm në edukimin e përgjithshëm të çdo individi, i cili përpos kënaqësisë artistike që sjell, bëhet një urë e rëndësishme në rritjen sociale të individit.

🎚️ Prej 2009 duke ofruar leksione muzikore dhe teatrale cilësore në qytetin e Tiranës.

🎙️ Leksionet tona variojnë nga individuale, në semi individuale dhe në grupe kolektive.Behuni pjese e jona!


📍 Adresa: Rruga Qemal Stafa, Tirane

📲 Per me shume infromacione na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!