Kompani ndertimi e cila realizon ambiente banimi dhe qendra biznesi Tirana

Construction and Restructurings 12/01/2023 09:11 Post ID: 97145


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Address Rruga e Kosovareve,Pallati Orion,Kati 1,Tirane - Maps
Reads 342

Orion Construction operon në sektorin e ndërtimit prej më shumë se 2 dekadash dhe i ofron tregut shqiptar një koncept të ri dhe bashkëkohor duke realizuar rezidenca banimi dhe qendra biznesi sipas modeleve dhe standardeve europiane.

✔Ofron:

▪  Implementimin e inovacioneve të fundit në projektim

 ▪ Zbatimin e teknologjisë më të lartë

▪  Cilesi e larte

 📍Adresa:Rruga e Kosovareve,Pallati Orion,Kati 1,Tirane 

📲Per me shume informacione kontaktoni ne numrin tone te teelefonit.