Barbecue per vila Tirana

Construction and Restructurings 02/03/2023 20:20 Post ID: 105062


Payment

80,000 Leke

City - Zone Tirana - Sauk
Address Rruga Dervish Shaba, Albania - Maps
Reads 116

"Garden barbecue" stil unikal pe kopshtin apo oborrin e viles tuaj.E prodhuar me materjale zjarrduruese vjen tek ju e stukuar dhe lyer me bojra cilesore outdoor, si ne foto. "Luxury BARBECUE " do t'ju a bej vilen me te dashur, pasi do ju mbledh me shpesh me miqte e do kaloni ore te bukura. Per info te detajuara kontakt: