Servis Turi riparime dhe sherbime te ndryshme per Centralina, Fshirese xhami, Celsa kuadri etj. Tirana

Car Service 11/06/2024 19:12 Post ID: 8089


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Rruga e Durresit/Zogu i zi
Address Tirana, Albania - Maps
Reads 1423

Servis Makinash dhe Riparime te Ndryshme ,Turi

Ofron riparime per:

💠 Centralina

💠 Fshirese xhami

💠 Celsa Kuadri

💠 Brava dyeresh

💠 Linja ndezje etj.


📍Adresa:Tirane, Shqiperi