🏡 best law firms in albania

🕵 Online 5 visitors | ⏳ 0 pending ADV

Avokati Me I Mire Ne Shqiperi

Tirana | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2008
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine!🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndry...
📅 Date: 23/03/2023 11:52

Avokati Me I Mire Ne Shqiperi

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2008
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine!🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndry...
📅 Date: 23/03/2023 11:52

Studio Ligjore Ofron Sherbime Per Ceshtje Juridike Si Ato Penale, Civile, Familjare, Administrative Etj.

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2017
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
dhenbsp;⚖️Studio LigjoreKëshillim i vlefshëmdhenbsp;kërkon thellim mendimi. Ne kushtojmë kohën e duhur për të kuptuar me saktësi punën e klientave tanë.➡️Studio Ligjore Çela dheamp; Bashkëpunëtorët është një firmë Shqipt...
📅 Date: 22/03/2023 10:54

Avokat Ne Pogradec Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet

❱ Legal Services ❱ Pogradec ❱ Qender
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Avokat ne Pogradec ofron sherbime ligjore per te gjitha ceshtjet🔸 Demshperblim nga aksidentet🔸Përfaqësim të klientëve para organeve shtetërore administrative, gjyqësore, dhe palëve të treta.🔸 Perfaqesim ne shitjen e prones su...
📅 Date: 21/03/2023 20:02

Studio Ligjore Me Avokat Bujar M.troci Ofron Sherbime Per Te Gjitha Ceshjtet Qe Trajtohen Dhe Perfshihen Ne Fushen E Se Drejtes Civile.

❱ Legal Services ❱ Durres ❱ Qender
Viti i Themelimit
1991
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⏩E krijuar që në vitin 1991-një, nga Avokati Bujar M.TROCI, Jurist me një eksperiencë 45-së vjeçare, Studio Ligjore Troci tashmë ecën në “shinat” e një eksperience të konsoliduar në Fushën e së Drejtës.⚖️ Studio jonë angaz...
📅 Date: 21/03/2023 20:01

Agjensi Qe Ndihmon Ne Aplikim E Vizave Per Te Gjitha Ambasadat

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Kamez/Paskuqan
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ London Eye Agency ➡️ Ju ndihmon ne procedimin e Aplikimit te vizave per te gjitha ambasadat!Bashkime familjare angleze , Viza pune Gjermane ruse kineze, Viza turistike kanadeze amerikane irlandeze meksikane australiane. Viza artisti ...
📅 Date: 21/03/2023 11:11

Avokate Per Ceshtje Familjare , Konsulenca Falas

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
0 %
⏩ Zyra jone e Avokatise është e specializuar dhe me përvojë në zgjidhjen e çështjeve Familjare në të gjithë Shqipërinë.🔸Zgjidhje martese - Divorce/Pjesetim i pasurisë bashkeshortore🔸 Njohje +kundërshtim atesie /amesie🔸KUJDES...
📅 Date: 20/03/2023 13:12

Studio Ligjore Qe Ofron Perfaqesim Dhe Ndjekje Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Vasil Shanto
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
...
📅 Date: 18/03/2023 13:21

Konsulencë Ligjore - Ndermjetesim - Avokati

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Blloku/Liqeni Artificial
Viti i Themelimit
2011
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
Konsulencë Ligjore - Ndermjetesim - Avokati ...
📅 Date: 15/03/2023 21:09

Studio Ligjore ,durres Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet.

❱ Legal Services ❱ Durres ❱ Qender
Viti i Themelimit
2000
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
⏩ Studio Ligjore Petani, si pjesë e Petani Law Firm, është një ndër studiot e para ligjore të themeluara në Shqipëri dhe drejtohet nga Av. Luljeta Petani e cila ushtron profesionin e juristes që prej vitit 1974.🔸 E orientuar nga motive...
📅 Date: 13/03/2023 20:50

Sherbim Profesionale Per Ceshtje Civile Themeli,familjare,administartive

❱ Legal Services ❱ Vlore ❱ Qender
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
%
Ceshtje Civile te fituara
%
✔ Ofrojme sherbim profesional per:▪  ceshtje Civile Themeli▪ ceshtje Familjare ▪ ceshtje Administrative.🔹Ndihme juridike. Perfaqesim ne gjykate.  📍 Adresa:Rruga Sulejma Delvina,Vlore📞Per me shume informacione na kontaktoni ne numr...
📅 Date: 11/03/2023 15:05

Zyre Avokatie Ne Elbasan Ofron Sherbime Ligjore Ne Te Gjitha Ceshjtet

❱ Legal Services ❱ Elbasan ❱ Qender
Viti i Themelimit
2005
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
⚖️ Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme si:👨‍👩‍👧‍👦Ceshtje Familjare-Zgidhjen e marteses ligjore/divorc-Percaktim kujdestarie-Permbushje detyrimi ushqim...
📅 Date: 09/03/2023 12:30

Ofrojme Verifikim Dhe Fshirje Ekspulsesh/deportime Me Avokate Migracioni

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⏩Avokate Rejsi MEÇE-Avokate Migracioni Per cdo problematike ne zonen Schengen, Europe, ofrojme sherbime te tilla si: ▶️ Verifikim▶️Fshirje Ekspulsesh/ Deportime▶️Vërtetim per kalimin e kufirit shqiptar▶️dhenbsp;Verifikim/Fshirj...
📅 Date: 07/03/2023 11:24

Studio Ligjore , Ofron Perfaqesim Ne Gjykate, Konsulence Ligjore Falas, Fshirje Dhe Verifikim Espulsi Etj.

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
1993
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ STUDIO LIGJORE ' ALLAJBEJ '➡️  Ne jemi zgjidhja e problemeve tuaja! Ofrojme perfaqesim ne gjykate per cdo ceshtje, konsulence ligjore falas, aplikime ne institucionet publike, FSHIRJE DHE VERIFIKIM ESPULSI nga Zona Shengen. etj!✅ Studi...
📅 Date: 07/03/2023 11:19

Avokat Ne Durres Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet Ne Zyre Dhe Online

❱ Legal Services ❱ Durres ❱ Qender
Viti i Themelimit
2008
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⏩ Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine.⚖️ Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme si:👨...
📅 Date: 07/03/2023 11:05

Studio Ligjore Ofron Sheerbime Per Hartim Kerkese Padie, Perpilim Kontatash, Perfaqesim Ne Gjykatat Shqiptare Dhe Te Strasburgut Etj.

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
2015
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Studio Ligjore Avokat Genci Ismaili Ofron sherbime per persona fizik ose juridik, vendas ose te huaj, per ceshtje civile, administrative ose penale✅ Sherbimet ne zyren tone:💠 Hartim Kërkese padie💠 Përpilim kontratash dhe marrëveshj...
📅 Date: 06/03/2023 19:31

Shërbime Konsulence Ligjore Dhe Avokatie Per Fushen E Biznesit Dhe Problematika Individuale

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Sherbime konsulence ligjore dhe avokatie per fushen e biznesit dhe problematike individuale⏩ “Shala dheamp;Partners” është një zyrë e kompletuar dhe angazhuar për të dhënë konsulencën e duhur për klientët e saj në çështjet...
📅 Date: 03/03/2023 23:24

Zyre Avokatie Qe Ofron Sherbime Ligjore Profesionale Per Ceshtjet Civile, Penale, Administrative, Familjare Dhe Tregtare

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2002
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
⚖️ Zyrë Avokatie “Kërtoku“ me një përvojë 20 vjeçare në fushën e drejtësisë, ofron shërbime të shpejta dhe efikase për zgjidhjen e problemeve tuaja ligjore. Tek ne mund të mbeshteteni në kompetencë, profesionalizëm dhe gat...
📅 Date: 03/03/2023 11:41

In-house Lawyer -german Speaking

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe
Viti i Themelimit
2000
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Department: Aviation Job Overview: The In-house Lawyer will be responsible for dealing with delegated work within their own areas of competence and achieving performance targets as set by the practice. Also, he/she will be responsible for resear...
📅 Date: 01/03/2023 15:17

Zyre Avokatie Ofron Sherbime Juridike Per Te Gjitha Llojet E Ceshtjeve Ne Shqiperi

❱ Legal Services ❱ Berati ❱ Qendra
Viti i Themelimit
2008
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⏩ Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine.Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme si:👨‍👩...
📅 Date: 27/02/2023 12:24

Zyre Avokatie E Specializuar Per Divorc Dhe Ceshtje Familjare

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Blloku/Liqeni Artificial
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
0 %
⚖️Zyre Avokatie👩‍💼 Avokate Mirela Biba➡️ Përvoja shumëvjeçare në fushën e Avokatisë ka zhvilluar së tepërmi aftësitë tona në dhënien e drejtë, të ndershme dhe korrekte të asistencës Juridike, duke iu përshtatur në m...
📅 Date: 23/02/2023 15:07

Avokat Ne Korce Ofron Sherbime Juridike

❱ Legal Services ❱ Korce ❱ Qender
Viti i Themelimit
2009
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Avokat ne Korce ofron sherbime juridike✅ Ne mund te japim ndihme ligjore ne fusha te tilla si:🔸 Ceshtje penale🔸 Ceshtje pronash🔸 Marredhenie detyrimore🔸 Ceshtje ndarje familjesh🔸 Ceshtje dhune ne familje🔸 Shkelje te ligjit...
📅 Date: 13/02/2023 01:31

Zyre Noterie, Ofron Asistence Dhe Akte Noteriale, Konsulence Te Drejtperdrejte Dhe Online, Sherbime Perkthimi Etj.

❱ Legal Services ❱ Durres ❱ Qender
Viti i Themelimit
2000
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⏩ Zyra ofron asistence dhe veprime me pasurite e paluajtshme, ne te drejten per tregtaret dhe shoqerite tregtare, ne te drejten familjare, ne te drejten civile, trashgimore, bankare, etj.🔸 Konsulence te drejteperdrejte dhe on-line🔸 Sherbime ...
📅 Date: 08/02/2023 21:23

Zyre Avokatie Me Avokate Adriana Elezi Ofron Sherbime Per Ceshtje Familjare, Civile Dhe Pronesie

❱ Legal Services ❱ Elbasan ❱ Qender
Viti i Themelimit
2013
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Zyre Avokatie me avokate Adriana Elezi E zhvillon aktivitetin e saj ne Elbasan dhe ofron perfaqesim dhe ndjekje ligjore te te gjitha ceshtjeve te se drejtes✅ Disa nga problemet per te cilat mund te drejtoheni ne zyren tone:💠 Zgjidhje ma...
📅 Date: 07/02/2023 09:18

Studio Ligjore Ne Tirane Ofron Perfaqesim Per Ceshtje Civile Dhe Penale

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
👨🏼‍⚖️ Ceshtje FamiljarePercaktim kujdestarie👩‍⚖️Ceshtje Civile-Kundershtim Veprimesh permbarimore👨🏼‍⚖️Ceshtje pronash-Njohje trashgimtar🚘dhenbsp;Demshperblim aksidentesh (demtim dhe/ose humbje jete)📜Ceshtje adm...
📅 Date: 07/02/2023 09:15

Zyre Avokatie Ne Tirane Ofron Sherbime Ligjore Per Divorc, Demshperblime Per Aksidente Ne Pune, Automobilistike, Verifikim/heqje Ekspulsi Etj.

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2021
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
...
📅 Date: 07/02/2023 08:31

Zyre Avokatie - Avokat Ne Vlore Ofron Perfaqasim Ligjor, Mbrojtje Kriminale, Keqtrajtime Mjeksore

❱ Legal Services ❱ Vlore ❱ Qender
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyre avokatie - Avokat ne VloreDuke sherbyer si studio ligjore ne vlore, avokatet tane jane te perkushtuar te ndihmojne çdo klient te marre rezultatin me te mire te mundshem. Nese po perballeni me nje arrestim, nje divorc ose nje ceshtje tje...
📅 Date: 03/02/2023 09:04

Zyre Avokatie Ofron Sherbimin E Heqjes Dhe Verfikimit Te Espulsit Per Zonen Schengen.

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2000
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️dhenbsp; Zyre Avokatie me nje pervoje 20 vjecare ne fushen e drejtesis ,ofron sherbime te shpejta dhe efikase per zgjidhjen e problemeve tuaja ligjore.dhenbsp;🔸 ZyreAvokatie.org ofron per te gjithe ju sherbimin e heqjes dhe verfikimit te es...
📅 Date: 02/02/2023 16:31

Agjensia, Fier Ofron Sherbime Per Heqje Espulsesh, Deportime, Apelas Me Avokat Italian

❱ Legal Services ❱ Fier ❱ Qender
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
 ⚖️ Agjensia Artur➡️ Ju është ndaluar të udhëtoni të lirë në Europë? Zgjidhja është këtu Agjensia Artur! Zyrë për heqjen e espulseve, deportimeve, apelas në gjithë zonën Schengen. Ne ju garantojmë cilësi, korrektësi dhe ...
📅 Date: 26/01/2023 17:56

Avokate Permbarimor Per Te Gjitha Ekzekutimet E Titujve Ekzeutiv

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2000
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Zyre avokatie➡️ Me Avokatdhenbsp;Permbarimor ofron perfaqesim te subjekteve dhe individeve prane cdo institucioni administrativ apo gjyqesorAvokate Vasilika Hysi me nje pervoje 22 vjecare ne fushen e drejtesise, ofron sherbim te shpejta d...
📅 Date: 10/01/2023 09:08

Zyre Avokatie Ne Permet Eshte E Specializuar Ne Konsulence Ligjore, Mbrojtje Dhe Perfaqesim Perpara Organeve Gjyqesore

❱ Legal Services ❱ Permet ❱ Qender
Viti i Themelimit
2010
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyre Avokatie PermetEshte e specializuar, me përvojë intensive disa vjeçare, ofrojmë shërbime të shpejta ligjore, juridike. Tek ne mund të mbeshteteni në kompetencë dhe gatishmëri për kryerjen e menjëhershme të nevojave tu...
📅 Date: 07/01/2023 10:38

Studio Ligjore Ofron Sherbime Ligjore Per Ceshtje Kriminslistike, Pronesie, Administrative Dhe Familjare

❱ Legal Services ❱ Fier ❱ Qender
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Studio Ligjore “Cakrani”, si institucion i mbrojtjes i interesave të qytetarëve të Republikës së Shqipërisë dhe më gjerë nëpërmjet ligjit, me shtrirje institucionale në pothuaj gjithë Jugun.Mbrojtje ligjore në hapësirat mba...
📅 Date: 05/01/2023 13:23

Studio Ligjore E Specializuar Per Ceshtje Civile, Administrative, Penale, Te Drejtat E Njeriut Dhe Konsulta Ligjore

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Rruga e Elbasanit/Stadiumi Qemal Stafa
Viti i Themelimit
1992
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Studio Ligjore Tafaj ështëdhenbsp;themeluar nëdhenbsp;vitin 1992, nga avokat Sinan Tafaj, medhenbsp;liçensëdhenbsp;fillestare nr. 252, si njëdhenbsp;ndër avokatet e parëdhenbsp;pas rënies sëdhenbsp;komunizmit. Zyra jonëdhenbsp;ka p...
📅 Date: 05/01/2023 12:59

Zyre Avokatie Ofron Sherbime Ligjore Per Ceshtje Penale, Familjare, Verifikim Dhe Fshirje Espulsi Etj.

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⏩ Zyre Avokatie Koca✅ Ofron sherbime ligjore per ceshtjet:💠 Civile💠 Penale💠dhenbsp;Familjare💠 Administrative💠 Verifikim dhe Fshirje Espulsi 💠 Gjithashtu ofron:➡️ Perkthime, Noterizime dhe Legalizime per Ambasaden Amerikane,...
📅 Date: 05/01/2023 12:03

Do you get anything for sell or rent ?

Sell your products and services online FOR FREE. Its easier than you think !
Submit New