340x230    340x230

🏡 avukat per divorc

🕵 Online 2 lexues | ⏳ 0 njoftime ne pritje

Studio Ligjore Qe Ofron Perfaqesim Dhe Ndjekje Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet

Tirane | Vasil Shanto/Pallati me Shigjeta
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
...
📅 Date: 25/01/2023 13:52

Avokate Per Ceshtje Familjare , Konsulenca Falas

Tirane | Stacioni trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
0 %
⏩ Zyra jone e Avokatise është e specializuar dhe me përvojë në zgjidhjen e çështjeve Familjare në të gjithë Shqipërinë.🔸Zgjidhje martese - Divorce/Pjesetim i pasurisë bashkeshortore🔸 Njohje +kundërshtim atesie /amesie🔸KUJDES...
📅 Date: 26/01/2023 22:14

Agjensia, Fier Ofron Sherbime Per Heqje Espulsesh, Deportime, Apelas Me Avokat Italian

Fier | Qender
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
 ⚖️ Agjensia Artur➡️ Ju është ndaluar të udhëtoni të lirë në Europë? Zgjidhja është këtu Agjensia Artur! Zyrë për heqjen e espulseve, deportimeve, apelas në gjithë zonën Schengen. Ne ju garantojmë cilësi, korrektësi dhe ...
📅 Date: 26/01/2023 17:56

Zyre Avokatie Ne Elbasan Ofron Sherbime Ligjore Ne Te Gjitha Ceshjtet

Elbasan | Qender
Viti i Themelimit
2005
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
⚖️ Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme si:👨‍👩‍👧‍👦Ceshtje Familjare-Zgidhjen e marteses ligjore/divorc-Percaktim kujdestarie-Permbushje detyrimi ushqim...
📅 Date: 26/01/2023 13:33

Ofrojme Verifikim Dhe Fshirje Ekspulsesh/deportime Me Avokate Migracioni

Tirane | Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⏩Avokate Rejsi MEÇE-Avokate Migracioni Per cdo problematike ne zonen Schengen, Europe, ofrojme sherbime te tilla si: ▶️ Verifikim▶️Fshirje Ekspulsesh/ Deportime▶️Vërtetim per kalimin e kufirit shqiptar▶️dhenbsp;Verifikim/Fshirj...
📅 Date: 25/01/2023 15:57

Studio Ligjore Qe Ofron Perfaqesim Dhe Ndjekje Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet

Tirane | Vasil Shanto/Pallati me Shigjeta
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
...
📅 Date: 25/01/2023 13:52

Studio Ligjore , Ofron Perfaqesim Ne Gjykate, Konsulence Ligjore Falas, Fshirje Dhe Verifikim Espulsi Etj.

Tirane | Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
1993
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ STUDIO LIGJORE ' ALLAJBEJ '➡️  Ne jemi zgjidhja e problemeve tuaja! Ofrojme perfaqesim ne gjykate per cdo ceshtje, konsulence ligjore falas, aplikime ne institucionet publike, FSHIRJE DHE VERIFIKIM ESPULSI nga Zona Shengen. etj!✅ Studi...
📅 Date: 25/01/2023 12:59

Studio Ligjore Ne Tirane Ofron Perfaqesim Per Ceshtje Civile Dhe Penale

Tirane | Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
👨🏼‍⚖️ Ceshtje FamiljarePercaktim kujdestarie👩‍⚖️Ceshtje Civile-Kundershtim Veprimesh permbarimore👨🏼‍⚖️Ceshtje pronash-Njohje trashgimtar🚘dhenbsp;Demshperblim aksidentesh (demtim dhe/ose humbje jete)📜Ceshtje adm...
📅 Date: 24/01/2023 14:20

Avokat Ne Pogradec Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet

Pogradec | Qender
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Avokat ne Pogradec ofron sherbime ligjore per te gjitha ceshtjet🔸 Demshperblim nga aksidentet🔸Përfaqësim të klientëve para organeve shtetërore administrative, gjyqësore, dhe palëve të treta.🔸 Perfaqesim ne shitjen e prones su...
📅 Date: 19/01/2023 21:24

Zyre Avokatie Me Avokate Adriana Elezi Ofron Sherbime Per Ceshtje Familjare, Civile Dhe Pronesie

Elbasan | Qender
Viti i Themelimit
2013
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Zyre Avokatie me avokate Adriana Elezi E zhvillon aktivitetin e saj ne Elbasan dhe ofron perfaqesim dhe ndjekje ligjore te te gjitha ceshtjeve te se drejtes✅ Disa nga problemet per te cilat mund te drejtoheni ne zyren tone:💠 Zgjidhje ma...
📅 Date: 18/01/2023 13:53

Zyre Avokatie Ofron Sherbime Juridike Per Ceshtje Familjare, Civile, Pronash, Administrative Dhe Penale.

Tirane | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2008
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
dhenbsp;👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine!🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje t...
📅 Date: 15/01/2023 10:07

Studio Ligjore Ofron Sheerbime Per Hartim Kerkese Padie, Perpilim Kontatash, Perfaqesim Ne Gjykatat Shqiptare Dhe Te Strasburgut Etj.

Tirane | Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
2015
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Studio Ligjore Avokat Genci Ismaili Ofron sherbime per persona fizik ose juridik, vendas ose te huaj, per ceshtje civile, administrative ose penale✅ Sherbimet ne zyren tone:💠 Hartim Kërkese padie💠 Përpilim kontratash dhe marrëveshj...
📅 Date: 14/01/2023 11:30

Zyre Avokatie E Specializuar Per Divorc Dhe Ceshtje Familjare

Tirane | Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
0 %
⚖️Zyre Avokatie👩‍💼 Avokate Mirela Biba➡️ Përvoja shumëvjeçare në fushën e Avokatisë ka zhvilluar së tepërmi aftësitë tona në dhënien e drejtë, të ndershme dhe korrekte të asistencës Juridike, duke iu përshtatur në m...
📅 Date: 14/01/2023 11:03

Studio Ligjore ,durres Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet.

Durres | Qender
Viti i Themelimit
2000
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
⏩ Studio Ligjore Petani, si pjesë e Petani Law Firm, është një ndër studiot e para ligjore të themeluara në Shqipëri dhe drejtohet nga Av. Luljeta Petani e cila ushtron profesionin e juristes që prej vitit 1974.🔸 E orientuar nga motive...
📅 Date: 11/01/2023 15:38

Agjensi Qe Ndihmon Ne Aplikim E Vizave Per Te Gjitha Ambasadat

Tirane | Kamez/Paskuqan/Babrru
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ London Eye Agency ➡️ Ju ndihmon ne procedimin e Aplikimit te vizave per te gjitha ambasadat!Bashkime familjare angleze , Viza pune Gjermane ruse kineze, Viza turistike kanadeze amerikane irlandeze meksikane australiane. Viza artisti ...
📅 Date: 10/01/2023 10:07

Avokate Permbarimor Per Te Gjitha Ekzekutimet E Titujve Ekzeutiv

Tirane | Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2000
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Zyre avokatie➡️ Me Avokatdhenbsp;Permbarimor ofron perfaqesim te subjekteve dhe individeve prane cdo institucioni administrativ apo gjyqesorAvokate Vasilika Hysi me nje pervoje 22 vjecare ne fushen e drejtesise, ofron sherbim te shpejta d...
📅 Date: 10/01/2023 09:08

Zyre Avokatie Ne Tirane Ofron Sherbime Ligjore Per Divorc, Demshperblime Per Aksidente Ne Pune, Automobilistike, Verifikim/heqje Ekspulsi Etj.

Tirane | Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2021
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
...
📅 Date: 10/01/2023 08:45

Zyre Avokatie Ne Permet Eshte E Specializuar Ne Konsulence Ligjore, Mbrojtje Dhe Perfaqesim Perpara Organeve Gjyqesore

Permet | Qender
Viti i Themelimit
2010
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyre Avokatie PermetEshte e specializuar, me përvojë intensive disa vjeçare, ofrojmë shërbime të shpejta ligjore, juridike. Tek ne mund të mbeshteteni në kompetencë dhe gatishmëri për kryerjen e menjëhershme të nevojave tu...
📅 Date: 07/01/2023 10:38

Studio Ligjore Ofron Sherbime Per Ceshtje Juridike Si Ato Penale, Civile, Familjare, Administrative Etj.

Tirane | Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2017
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
dhenbsp;⚖️Studio LigjoreKëshillim i vlefshëmdhenbsp;kërkon thellim mendimi. Ne kushtojmë kohën e duhur për të kuptuar me saktësi punën e klientave tanë.➡️Studio Ligjore Çela dheamp; Bashkëpunëtorët është një firmë Shqipt...
📅 Date: 07/01/2023 08:34

Zyre Avokatie - Avokat Ne Vlore Ofron Perfaqasim Ligjor, Mbrojtje Kriminale, Keqtrajtime Mjeksore

Vlore | Qender
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyre avokatie - Avokat ne VloreDuke sherbyer si studio ligjore ne vlore, avokatet tane jane te perkushtuar te ndihmojne çdo klient te marre rezultatin me te mire te mundshem. Nese po perballeni me nje arrestim, nje divorc ose nje ceshtje tje...
📅 Date: 06/01/2023 17:17

Studio Ligjore Ofron Sherbime Ligjore Per Ceshtje Kriminslistike, Pronesie, Administrative Dhe Familjare

Fier | Qender
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Studio Ligjore “Cakrani”, si institucion i mbrojtjes i interesave të qytetarëve të Republikës së Shqipërisë dhe më gjerë nëpërmjet ligjit, me shtrirje institucionale në pothuaj gjithë Jugun.Mbrojtje ligjore në hapësirat mba...
📅 Date: 05/01/2023 13:23

Studio Ligjore E Specializuar Per Ceshtje Civile, Administrative, Penale, Te Drejtat E Njeriut Dhe Konsulta Ligjore

Tirane | Rruga e Elbasanit/Ambasada USA
Viti i Themelimit
1992
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Studio Ligjore Tafaj ështëdhenbsp;themeluar nëdhenbsp;vitin 1992, nga avokat Sinan Tafaj, medhenbsp;liçensëdhenbsp;fillestare nr. 252, si njëdhenbsp;ndër avokatet e parëdhenbsp;pas rënies sëdhenbsp;komunizmit. Zyra jonëdhenbsp;ka p...
📅 Date: 05/01/2023 12:59

Zyre Avokatie Ofron Sherbime Ligjore Per Ceshtje Penale, Familjare, Verifikim Dhe Fshirje Espulsi Etj.

Tirane | Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⏩ Zyre Avokatie Koca✅ Ofron sherbime ligjore per ceshtjet:💠 Civile💠 Penale💠dhenbsp;Familjare💠 Administrative💠 Verifikim dhe Fshirje Espulsi 💠 Gjithashtu ofron:➡️ Perkthime, Noterizime dhe Legalizime per Ambasaden Amerikane,...
📅 Date: 05/01/2023 12:03

Studio Ligjore Per Aplikim, Ndjekje Dhe Asistence Per Lotarine Amerikane

Vlore | Qender
Viti i Themelimit
2010
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Jeni fitues i Lotarisë Amerikane DV-2023 ? Keni proces bashkim familjar ne Amerike? Doni te aplikoni për çdo lloj vize ne Amerike? Për ndjekje te plote te procesit dhe shërbimet e mëposhtme na kontaktoni. ➡️Studio Legale Zoto ju ofron: ...
📅 Date: 05/01/2023 11:18

Avokat Ne Korce Ofron Sherbime Juridike

Korce | Qender
Viti i Themelimit
2009
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Avokat ne Korce ofron sherbime juridike✅ Ne mund te japim ndihme ligjore ne fusha te tilla si:🔸 Ceshtje penale🔸 Ceshtje pronash🔸 Marredhenie detyrimore🔸 Ceshtje ndarje familjesh🔸 Ceshtje dhune ne familje🔸 Shkelje te ligjit...
📅 Date: 03/01/2023 22:12

Studio Ligjore Ofron Perfaqesim Ne Ceshtjet Penale, Civile, Tregtare, Administrative, Familjare, Verifikim/ Heqje Ekspulsi Etj.

Tirane | Kamez/Paskuqan/Babrru
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Studio Ligjore➡️ Avokate Mirlanda Arapajdhenbsp;ofron perfaqesim ne ceshtjet : Penale, Civile, Tregtare, Administrative, Familjare, verifikim dhe heqje ekspulsi etj.Per bizneset dhe shoqerite tregtare ofrojme konsulence juridike, perpilim...
📅 Date: 29/12/2022 16:11

Studio Ligjore Qe Ofron Asistence Juridike Per Individ, Biznese, Institucionet E Kreditit Dhe Bankare Etj.

Tirane | Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Viti i Themelimit
2022
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Studio Ligjore MustafajFalë eksperiencës së gjatë 25 vjeçare në sektorin akademik dhe gjyqësor të themeluesit të saj Prof. Dr. Ilir Mustafaj dhe eksperiences akademike dhe profesionale të pjestarëve të studios, Studio Ligjore Must...
📅 Date: 29/12/2022 16:00

Studio Ligjore Ne Korce Ofron Perfaqesim Per Ceshtjet Penale Dhe Civile

Korce | Qender
Viti i Themelimit
2021
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Studio ligjore Aleko PepoEshte themeluar me qellim qe t’ju ofroje klienteve te saj, sherbim të specializuar ne fushen e se drejtes, duke i perfaqesuar ata ne çeshtje me shtrirje kombetare dhe nderkombetare, ne te gjitha shkallet e gjykimi...
📅 Date: 29/12/2022 14:49

Zyre Avokatie Qe Ofron Sherbime Ligjore Profesionale Per Ceshtjet Civile, Penale, Administrative, Familjare Dhe Tregtare

Tirane | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2002
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
⚖️ Zyrë Avokatie “Kërtoku“ me një përvojë 20 vjeçare në fushën e drejtësisë, ofron shërbime të shpejta dhe efikase për zgjidhjen e problemeve tuaja ligjore. Tek ne mund të mbeshteteni në kompetencë, profesionalizëm dhe gat...
📅 Date: 28/12/2022 16:59

Studio Ligjore, Ofron Perfaqesim Dhe Ndjekje Ligjore Te Te Gjitha Ceshtjeve Me Zyre Ne Tirane Dhe Durres.

Tirane | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Viti i Themelimit
2021
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
⚖️ Studio Ligjore “Beqiraj”e zhvillon aktivitetin e saj ne Tirane dhe Durres, si dhe ofron perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise nepermjet Avokates Redinela Beqiraj dhe konkretisht:🔸 Ceshtje Familja...
📅 Date: 28/12/2022 16:00

Studio Ligjore Qe Ofron Perfaqesim Dhe Sherbim Ligjor Per Ceshtje Penale, Familjare, Civile, Administrative Dhe Pronesie

Durres | Qender
Viti i Themelimit
2013
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Studio ligjore Agolli dhe Co SHPKStudio Ligjore Agolli, siguron per klientet keshilla ligjore te nje niveli te larte dhe sherbime cilesore, ne transaksionet e biznesit dhe ceshtjet tregtare ligjore. Ne ofrojme nje game te gjere sherbimesh, per te pl...
📅 Date: 28/12/2022 14:57

Zyre Avokatie Ofron Sherbime Juridike Ne Ceshtje Civile, Pronesie, Administrative, Familjare Dhe Verifikim/heqje Ekspulsi

Tirane | Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Viti i Themelimit
2015
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️dhenbsp;Zyre avokatie me Avokat Arlind Hoxhadhenbsp;✅ Ofron sherbime juridike ne:dhenbsp;🔹️Çështje Civile dheamp; Pronësie-Detyrim per njohje pronar-Lirim, dorezim sendi-Pjestim pasurie-Njohje trashgimtar-Kerkim trashgimi-Permbushje ...
📅 Date: 28/12/2022 14:27

Zyre Avokatie Ne Shkoder Ofron Perfaqesim Ne Ceshtjet Civile, Tregtare, Penale, Familjare

Shkoder | Qender
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Avokat Alfons Pecaj, anëtar i Dhomës së Avokatisë Shkodër✅Ofroj përfaqësim në Gjykata, këshillim ligjor, përfaqësim në çështje të natyrës civile, penale, administrative dhe familjare. Ofroj shërbime për verifikimin dhe heq...
📅 Date: 23/12/2022 10:32

Zyre Avokatie Ofron Sherbime Juridike Per Ceshtje Familjare, Pronesie, Penale Dhe Tregtare

Berat | Qendra
Viti i Themelimit
2021
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyre avokatie Hasa ofron sherbime juridike per :🔸 Verifikim dhe Heqje Ekspulsi🔸 Zgjidhje martese ligjore/ Divorc🔸 Njohje pensioni🔸 Pjestim pasurie🔸 Ceshtje e pronave🔸 Ceshtje penale📍 Adresa: Prane Gjykates se Rrethit Gjyq...
📅 Date: 22/12/2022 18:27

A doni te publikoni nje njoftim?

Publiko online. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Dergo Njoftim