🏡 avokati me i mire ne tirane

🕵 Online 6 visitors | ⏳ 0 pending ADV

Avokati Me I Mire Ne Shqiperi

Tirana | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2008
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine!🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndry...
📅 Date: 01/10/2023 14:44

Sherbim Profesionale Per Ceshtje Civile Themeli,familjare,administartive

❱ Legal Services ❱ Vlora ❱ Qender
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
%
Ceshtje Civile te fituara
%
✔ Ofrojme sherbim profesional per:▪  ceshtje Civile Themeli▪ ceshtje Familjare ▪ ceshtje Administrative.🔹Ndihme juridike. Perfaqesim ne gjykate.  📍 Adresa:Rruga Sulejma Delvina,Vlore📞Per me shume informacione na kontaktoni ne numr...
📅 Date: 02/10/2023 12:16

Avokate Migracioni -llotaria Amerikane- Viza Amerikane🇺🇸

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Avokate migracioni per Aplikim, Ndjekje dhe Asistence per Llotarine Amerikane / Vizat Amerikane🇺🇸 Jeni fitues i Llotarise Amerikane DV Lottery? Keni proces bashkimi familjar ne Amerike? Doni te aplikoni per vize turistike, apo çdo llo...
📅 Date: 02/10/2023 11:52

Avokate Per Ceshtje Familjare -avokate Në Tirane

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
0 %
⏩ Zyra jone e Avokatise është e specializuar dhe me përvojë në zgjidhjen e çështjeve Familjare në të gjithë Shqipërinë.🔸Zgjidhje martese - Divorce/Pjesetim i pasurisë bashkeshortore🔸 Njohje +kundërshtim atesie /amesie🔸KUJDES...
📅 Date: 02/10/2023 11:51

Agjensi Qe Ndihmon Ne Aplikim E Vizave Per Te Gjitha Ambasadat

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Kamez/Paskuqan
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ London Eye Agency ➡️ Ju ndihmon ne procedimin e Aplikimit te vizave per te gjitha ambasadat!Bashkime familjare angleze , Viza pune Gjermane ruse kineze, Viza turistike kanadeze amerikane irlandeze meksikane australiane. Viza artisti ...
📅 Date: 02/10/2023 10:54

Avokati Me I Mire Ne Shqiperi

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2008
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine!🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndry...
📅 Date: 01/10/2023 14:44

Aplikime Vizash Turistike/studenti/ Bashkime Familjare Viza Amerikane, Angleze, Kanadeze Me Avokate

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Zyre Avokatie e specializuar në fushën e emigracionit që ofron : Aplikime Vizash Turistike/Studenti/ Bashkime Familjare etj Viza Amerikane, Angleze, Kanadeze me Avokate të specializuar Migracioni Zgjidhni që të ardhmen tuaj t'ja besoni v...
📅 Date: 01/10/2023 14:12

Agjensia, Fier Ofron Sherbime Per Heqje Espulsesh, Deportime, Apelas Me Avokat Italian

❱ Legal Services ❱ Fier ❱ Qender
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
 ⚖️ Agjensia Artur➡️ Ju është ndaluar të udhëtoni të lirë në Europë? Zgjidhja është këtu Agjensia Artur! Zyrë për heqjen e espulseve, deportimeve, apelas në gjithë zonën Schengen. Ne ju garantojmë cilësi, korrektësi dhe ...
📅 Date: 01/10/2023 10:49

Avokat Lushnje - Avokat Divorci - Avokat Online

❱ Legal Services ❱ Lushnje ❱ Qender
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Konsulence ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme 👨‍👩‍👧‍👦Ceshtje Familjare:  zgjidhjen e marteses ligjore/divorc 🔹 Permbushje detyrimi ushqimor, etj. 🏘Ceshtje Civile ♦  Pavlef...
📅 Date: 30/09/2023 17:18

Avokat Ne Korce Ofron Sherbime Juridike

❱ Legal Services ❱ Korca ❱ Qender
Viti i Themelimit
2009
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Avokat ne Korce ofron sherbime juridike 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine! 🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ...
📅 Date: 29/09/2023 10:30

Avokat Me Ekperience

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
1996
Ceshtje penale te fituara
100 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
"Studio Ligjore Kadana ju ofron sherbime konsulence dhe mbrojtje ne te gjitha shkallet e gjykimit per Çeshtje Penale, Civile, Administrative, Emigracioni etj... Me me shume se 20 vite eksperience ne fushen e drejtesise Kadana Law Firm iu ofron perf...
📅 Date: 28/09/2023 19:00

Ofrojme Verifikim Dhe Fshirje Ekspulsesh/deportime Me Avokate Migracioni

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⏩Avokate Rejsi MEÇE-Avokate Migracioni Per cdo problematike ne zonen Schengen, Europe, ofrojme sherbime te tilla si: ▶️ Verifikim▶️Fshirje Ekspulsesh/ Deportime▶️Vërtetim per kalimin e kufirit shqiptar▶️dhenbsp;Verifikim/Fshirj...
📅 Date: 27/09/2023 21:43

Avokate Fatjona Shpenza-avokate Emigracioni Dhe Ceshjte Nderkombetare

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
80 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
Per cdo problematike ne Zonen Schengen ofrojme sherbime te tilla: -Verifikim Ekspulsesh -Fshirje Ekspulsesh ose Deportime -Vertetim per Kalimin e Kufirit Shqiptar -Vertetim /Fshirje te dhenash nga Interpol/Europol. Nese keni probleme te tilla...
📅 Date: 27/09/2023 10:51

Studio Avokatie Me Praktike Te Gjere Ne Zgjidhjen E Problematikave Individuale Dhe Te Biznesit Ne Shqiperi

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️CLO Legal Solutions është një studio avokatie me praktikë të gjerë në zgjidhjen e problematikave individuale dhe të biznesit në Shqipëri.Avokatët dhe profesionistët tanë ofrojnë shërbime si këshillim ligjor, hartim apo rishikim...
📅 Date: 26/09/2023 15:37

Ekspuls, Viza Angleze Dhe Amerikane, Sherbime Ligjore

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Laprake
Viti i Themelimit
2023
Ceshtje penale te fituara
100 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
Ekspuls, Viza Angleze dhe Amerikane, Sherbime Ligjore ...
📅 Date: 25/09/2023 20:24

Avokat Ne Pogradec Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet

❱ Legal Services ❱ Pogradec ❱ Qender
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Avokat ne Pogradec ofron sherbime ligjore 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine! 🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjev...
📅 Date: 23/09/2023 13:07

Studio Ligjore, Ofron Perfaqesim Dhe Konsulence Ne Fushen Civile, Penale, Administrative.

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Studio Ligjore, ofron perfaqesim dhe konsulence ne fushen civile, penale, administrative. ✅ Studio ligjore “HSH dheamp; PARTNERS”, ofron konsulecë ligjore dhe përfaqësim përpara të gjitha gjykatave, në të gjitha shkallët e gjyki...
📅 Date: 23/09/2023 10:32

Zyre Avokatie Qe Ofron Sherbime Ligjore Profesionale Per Ceshtjet Civile, Penale, Administrative, Familjare Dhe Tregtare

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2002
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
⚖️ Zyrë Avokatie “Kërtoku“ me një përvojë 20 vjeçare në fushën e drejtësisë, ofron shërbime të shpejta dhe efikase për zgjidhjen e problemeve tuaja ligjore. Tek ne mund të mbeshteteni në kompetencë, profesionalizëm dhe gat...
📅 Date: 23/09/2023 10:31

Studio Ligjore Ofron Sheerbime Per Hartim Kerkese Padie, Perpilim Kontatash, Perfaqesim Ne Gjykatat Shqiptare Dhe Te Strasburgut Etj.

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
2015
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Studio Ligjore Avokat Genci Ismaili Ofron sherbime per persona fizik ose juridik, vendas ose te huaj, per ceshtje civile, administrative ose penale✅ Sherbimet ne zyren tone:💠 Hartim Kërkese padie💠 Përpilim kontratash dhe marrëveshj...
📅 Date: 22/09/2023 20:34

Studio Ligjore Qe Ofron Perfaqesim Dhe Ndjekje Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Vasil Shanto
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
...
📅 Date: 22/09/2023 20:34

Zyre Avokatie Ne Shkoder Ofron Perfaqesim Ne Ceshtjet Civile, Tregtare, Penale, Familjare

❱ Legal Services ❱ Shkodra ❱ Qender
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Avokat Alfons Pecaj, anëtar i Dhomës së Avokatisë Shkodër✅Ofroj përfaqësim në Gjykata, këshillim ligjor, përfaqësim në çështje të natyrës civile, penale, administrative dhe familjare. Ofroj shërbime për verifikimin dhe heq...
📅 Date: 15/09/2023 14:37

Studio Avokatie Ofron Sherbime Te Ndryshme Juridike

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Rruga Dritan Hoxha/ Shqiponja
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Studio Avokatie "CanodheÇupi" ofron për të gjithë qytetarët në Republikën e Shqipërisë dhe jashtë saj, konsulencë ligjore pranë zyrës së saj ose online për çdo çështje ligjore që mund të keni. 🔸 Gjithashtu ofron përfa...
📅 Date: 15/09/2023 14:18

Studio Ligjore Per Aplikim, Ndjekje Dhe Asistence Per Lotarine Amerikane

❱ Legal Services ❱ Vlora ❱ Qender
Viti i Themelimit
2010
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Jeni fitues i Lotarisë Amerikane DV-2023 ? Keni proces bashkim familjar ne Amerike? Doni te aplikoni për çdo lloj vize ne Amerike? Për ndjekje te plote te procesit dhe shërbimet e mëposhtme na kontaktoni. ➡️Studio Legale Zoto ju ofron: ...
📅 Date: 15/09/2023 13:00

Zyre Avokatie Per Heqje Dhe Verifikim Ekspulsi

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
2014
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
🔸 Ne ofrojme ndihme ligjore edhe persa i perket heqjes se ndalimit te hyrjes ose marrjes se konfirmimeve qe nuk keni ndalime per te hyre ne Zonen Schengen, zone e cila aktualisht eshte e bllokuar per te gjithedhenbsp;dhenbsp;📍 Adresa: Rruga Ha...
📅 Date: 10/09/2023 00:51

Firma Jone Avokatore Ofron Sherbime Juridike Dhe Ndihmon Ata Persona Qe Kane Probleme Ligjore Te Ndryshme.

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Firma jone Avokatore ofron sherbime juridike dhe ndihmon ata persona që kanë probleme ligjore te ndryshme. ✅ Ne mund të japim ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje kriminale, çështje pronash, çështje borxhe, çështje ndar...
📅 Date: 09/09/2023 18:52

Avokat Studio Ligjore Ofron Sherbime Ne Ceshtjet Civile,familjare ,administrative,ceshtje Ekspulsi

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
⚖️ AVOKAT STUDIO LIGJORE ''KOCA LAW".🔸 Ceshtjet ne te cilat ofrojme sherbime:- Civile- Penale- Familjare- Administrative- Çeshtje Ekspulsi- Deportimi - Interpoli📍 Adresa: Rruga Teodor Keko, Tirane📞 Per me teper na kontaktoni ne numrin ...
📅 Date: 08/09/2023 14:02

Zyre Avokatie E Specializuar Per Divorc Dhe Ceshtje Familjare

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Blloku/Liqeni Artificial
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
0 %
⚖️Zyre Avokatie👩‍💼 Avokate Mirela Biba➡️ Përvoja shumëvjeçare në fushën e Avokatisë ka zhvilluar së tepërmi aftësitë tona në dhënien e drejtë, të ndershme dhe korrekte të asistencës Juridike, duke iu përshtatur në m...
📅 Date: 06/09/2023 21:42

Zyre Avokatie - Avokat Ne Vlore Ofron Perfaqasim Ligjor, Mbrojtje Kriminale, Keqtrajtime Mjeksore

❱ Legal Services ❱ Vlora ❱ Qender
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyre avokatie - Avokat ne VloreDuke sherbyer si studio ligjore ne vlore, avokatet tane jane te perkushtuar te ndihmojne çdo klient te marre rezultatin me te mire te mundshem. Nese po perballeni me nje arrestim, nje divorc ose nje ceshtje tje...
📅 Date: 06/09/2023 11:25

Studio Ligjore Me Avokat Bujar M.troci Ofron Sherbime Per Te Gjitha Ceshjtet Qe Trajtohen Dhe Perfshihen Ne Fushen E Se Drejtes Civile.

❱ Legal Services ❱ Durres ❱ Qender
Viti i Themelimit
1991
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⏩E krijuar që në vitin 1991-një, nga Avokati Bujar M.TROCI, Jurist me një eksperiencë 45-së vjeçare, Studio Ligjore Troci tashmë ecën në “shinat” e një eksperience të konsoliduar në Fushën e së Drejtës.⚖️ Studio jonë angaz...
📅 Date: 05/09/2023 15:35

Studio Ligjore ,durres Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet.

❱ Legal Services ❱ Durres ❱ Qender
Viti i Themelimit
2000
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
⏩ Studio Ligjore Petani, si pjesë e Petani Law Firm, është një ndër studiot e para ligjore të themeluara në Shqipëri dhe drejtohet nga Av. Luljeta Petani e cila ushtron profesionin e juristes që prej vitit 1974.🔸 E orientuar nga motive...
📅 Date: 31/08/2023 21:59

Studio Ligjore Ofron Sherbime Ligjore Per Ceshtje Kriminslistike, Pronesie, Administrative Dhe Familjare

❱ Legal Services ❱ Fier ❱ Qender
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Studio Ligjore “Cakrani”, si institucion i mbrojtjes i interesave të qytetarëve të Republikës së Shqipërisë dhe më gjerë nëpërmjet ligjit, me shtrirje institucionale në pothuaj gjithë Jugun.Mbrojtje ligjore në hapësirat mba...
📅 Date: 28/08/2023 21:43

Shërbime Ligjore, Garantojme Paraprakisht Një Përfaqësim Profesional Avokatie

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
🔸 Proçedurat e falimentimit për nga vetë kompleksiteti që ka ligji si në kontekstin procedurial ashtu dhe material, paraqesin domosdoshmërinë e përfaqësimit në gjykatë nga një avokat i cili është e specializuar në këtë fushë.-Mu...
📅 Date: 28/08/2023 00:59

Firme Ligjore Ofron Sherbime Juridike Ne Fushen E Ligjit,prokurimeve,finances,kontabilitetit,pasurive Te Palutjshme,etj.

❱ Legal Services ❱ Tirana ❱ Stacioni trenit/Rruga e Dibres
Viti i Themelimit
2007
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
✅ Filloi si një ide dhe u manifestua në realitet! Firma jone ka evoluar nga një zyrë ligjore në një firmë konsulence që sjell nën një çati ekspertë nga fushat e ndryshme të ligjit, prokurimeve, financës dhe kontabilitetit, pasurive t...
📅 Date: 25/08/2023 11:25

Studio Ligjore Qe Ofron Sherbime Ligjore Per Ceshtje Familjare ,ceshtje Civile ,ceshtje Pronash ,ceshtje Penale Etj.

❱ Legal Services ❱ Pogradec ❱ Qender
Viti i Themelimit
1991
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
-Zgjidhje e marteses ligjore/divorc-Permbushje detyrimi ushqimor, etj.🔸Ceshtje Civile-Kundeshtim Veprimesh permbarimore-Njohje pronar, pjestim pasurie-Lirim/dorezim sendi etj.🔸Demshperblim aksidentesh (demtim dhe/ose humbje jete)  -Permbushj...
📅 Date: 18/08/2023 09:40

Do you get anything for sell or rent ?

Sell your products and services online FOR FREE. Its easier than you think !
Submit New
shtepi me qerashtepi ne shitjenjoftime punemakina ne shitje albanian lawyer in toronto albanian lawyer albanian lawyer london legal services in durres legal services albania lawyer list albanian lawyer in uk best lawyer albania immigration lawyer albanian best law firms in albania legal services in tirana legal services albania best lawyers in tirana albania albanian lawyer in chicago albanian immigration lawyer in new york albanian lawyer near me albanian divorce lawyer albanian lawyer in new york legal services tirana albanian lawyer in new jersey legal studio in albania lawyer albania albanian lawyer in connecticut