🏡 avokat per heqje espulsi

🕵 Online 0 lexues | ⏳ 0 njoftime ne pritje

Avokate Fatjona Shpenza-avokate Emigracioni Dhe Ceshjte Nderkombetare

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
80 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
Per cdo problematike ne Zonen Schengen ofrojme sherbime te tilla: -Verifikim Ekspulsesh -Fshirje Ekspulsesh ose Deportime -Vertetim per Kalimin e Kufirit Shqiptar -Vertetim /Fshirje te dhenash nga Interpol/Europol. Nese keni probleme te tilla...
📅 Date: 29/11/2023 22:10

Agjensia, Fier Ofron Sherbime Per Heqje Espulsesh, Deportime, Apelas Me Avokat Italian

❱ Sherbime Juridike ❱ Fier ❱ Qender
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
 ⚖️ Agjensia Artur➡️ Ju është ndaluar të udhëtoni të lirë në Europë? Zgjidhja është këtu Agjensia Artur! Zyrë për heqjen e espulseve, deportimeve, apelas në gjithë zonën Schengen. Ne ju garantojmë cilësi, korrektësi dhe ...
📅 Date: 29/11/2023 14:22

Avokat Me Ekperience

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
1996
Ceshtje penale te fituara
100 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
"Studio Ligjore Kadana ju ofron sherbime konsulence dhe mbrojtje ne te gjitha shkallet e gjykimit per Çeshtje Penale, Civile, Administrative, Emigracioni etj... Me me shume se 20 vite eksperience ne fushen e drejtesise Kadana Law Firm iu ofron perf...
📅 Date: 29/11/2023 13:07

Ofrojme Verifikim Dhe Fshirje Ekspulsesh/deportime Me Avokate Migracioni

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⏩Avokate Rejsi MEÇE-Avokate Migracioni Per cdo problematike ne zonen Schengen, Europe, ofrojme sherbime te tilla si: ▶️ Verifikim▶️Fshirje Ekspulsesh/ Deportime▶️Vërtetim per kalimin e kufirit shqiptar▶️dhenbsp;Verifikim/Fshirj...
📅 Date: 28/11/2023 10:13

Agjensi Qe Ndihmon Ne Aplikim E Vizave Per Te Gjitha Ambasadat

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Kamez/Paskuqan/Babrru
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ London Eye Agency ➡️ Ju ndihmon ne procedimin e Aplikimit te vizave per te gjitha ambasadat!Bashkime familjare angleze , Viza pune Gjermane ruse kineze, Viza turistike kanadeze amerikane irlandeze meksikane australiane. Viza artisti ...
📅 Date: 27/11/2023 22:50

Avokat Lushnje - Avokat Divorci - Avokat Online

❱ Sherbime Juridike ❱ Lushnje ❱ Qender
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Konsulence ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme 👨‍👩‍👧‍👦Ceshtje Familjare:  zgjidhjen e marteses ligjore/divorc 🔹 Permbushje detyrimi ushqimor, etj. 🏘Ceshtje Civile ♦  Pavlef...
📅 Date: 27/11/2023 22:19

Avokat Ne Elbasan Avokat Online Avokat Per Ceshtje Familjare

❱ Sherbime Juridike ❱ Elbasan ❱ Qender
Viti i Themelimit
2008
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Zyra jone perbehet nga 3 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine. Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme si: 👨‍...
📅 Date: 27/11/2023 16:01

Avokate Migracioni -llotaria Amerikane- Viza Amerikane🇺🇸

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Avokate migracioni per Aplikim, Ndjekje dhe Asistence per Llotarine Amerikane / Vizat Amerikane🇺🇸 Jeni fitues i Llotarise Amerikane DV Lottery? Keni proces bashkimi familjar ne Amerike? Doni te aplikoni per vize turistike, apo çdo llo...
📅 Date: 25/11/2023 18:05

Avokat Ne Pogradec Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet

❱ Sherbime Juridike ❱ Pogradec ❱ Qender
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Avokat ne Pogradec ofron sherbime ligjore 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine! 🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjev...
📅 Date: 25/11/2023 17:13

Avokat Ne Berat

❱ Sherbime Juridike ❱ Berat ❱ Qendra
Viti i Themelimit
2008
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
...
📅 Date: 25/11/2023 00:12

Avokat Ne Durres Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet Ne Zyre Dhe Online

❱ Sherbime Juridike ❱ Durres ❱ Qender
Viti i Themelimit
2008
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
...
📅 Date: 24/11/2023 22:19

Zyre Avokatie E Specializuar Per Divorc Dhe Ceshtje Familjare

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
0 %
⚖️Zyre Avokatie👩‍💼 Avokate Mirela Biba➡️ Përvoja shumëvjeçare në fushën e Avokatisë ka zhvilluar së tepërmi aftësitë tona në dhënien e drejtë, të ndershme dhe korrekte të asistencës Juridike, duke iu përshtatur në m...
📅 Date: 23/11/2023 22:56

Avokat Ne Korce Ofron Sherbime Juridike

❱ Sherbime Juridike ❱ Korce ❱ Qender
Viti i Themelimit
2009
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Avokat ne Korce ofron sherbime juridike 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine! 🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ...
📅 Date: 23/11/2023 11:56

Avokati Me I Mire Ne Shqiperi

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
1998
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine!🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndry...
📅 Date: 23/11/2023 09:02

Zyre Avokatie, Ofron Mbrojtje Ligjore Per Ceshtje Civile Dhe Administrative; Keshillim Ligjor.

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyra jone Ofron mbrojtje ligjore per ceshtje civile dhe administrative si dhe keshillim ligjor. 🔸 Zyra drejtohet nga Znj.N. Kondi juriste me eksperience te gjate.🔸 Do t'ju luteshim qe ta shikonit zyren tone si nje mundesi te mire te zgj...
📅 Date: 22/11/2023 18:44

Studio Ligjore Ofron Sherbimin E Verifikimit Dhe Fshirjes Se Te Dhenave Personale Ne Sistemin Sis

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Don Bosko
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
⚖️ Studio ligjore nepermjet avokat Eriseld Deda ofron: Sherbimin e verifikimit dhe fshirjes se te dhenave tuaja personale te regjistruara/proceduara ne sistemin SIS ne kohe Rekord🔸 Nese keni ndalese hyrje (Ekspuls), na kontaktoni per te udhe...
📅 Date: 22/11/2023 09:25

Avokat Me Eksperience

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
1993
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
"Studio Ligjore Kadana ju ofron shërbime konsulence dhe mbrojtje në të gjitha shkallët e gjykimit për Çeshtje Penale, Civile, Administrative, Emigracioni etj... Me 30 vite eksperiencë në fushën e drejtësisë Kadana Law Firm iu ofron përfa...
📅 Date: 22/11/2023 01:38

Avokate Per Ceshtje Familjare -avokate Në Tirane

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
0 %
⏩ Zyra jone e Avokatise është e specializuar dhe me përvojë në zgjidhjen e çështjeve Familjare në të gjithë Shqipërinë.🔸Zgjidhje martese - Divorce/Pjesetim i pasurisë bashkeshortore🔸 Njohje +kundërshtim atesie /amesie🔸KUJDES...
📅 Date: 19/11/2023 16:42

Studio Ligjore Ne Tirane Ofron Perfaqesim Dhe Ndjekje Ligjore Te Ceshtjeve civile, Penale Dhe Administrative

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Rruga e Elbasanit/Ambasada USA
Viti i Themelimit
2010
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖Studio Ligjore Ac Law Group e zhvillon aktivitetin e saj ne Tirane  si dhe ofron perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise nepermjet avokateve te zyres sone.👨‍👩‍👦 Çeshtje Familjare-Zgidhjen e mar...
📅 Date: 19/11/2023 10:53

Ekspuls, Viza Angleze Dhe Amerikane, Sherbime Ligjore

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Laprake
Viti i Themelimit
2023
Ceshtje penale te fituara
100 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
Ekspuls, Viza Angleze dhe Amerikane, Sherbime Ligjore ...
📅 Date: 17/11/2023 14:10

Zyre Avokatie Ne Tirane Ofron Sherbime Ligjore Per Divorc, Demshperblime Per Aksidente Ne Pune, Automobilistike, Verifikim/heqje Ekspulsi Etj.

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2021
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
...
📅 Date: 17/11/2023 09:40

Zyre Avokatie Ofron Sherbimin E Heqjes Dhe Verfikimit Te Espulsit Per Zonen Schengen.

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2000
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️dhenbsp; Zyre Avokatie me nje pervoje 20 vjecare ne fushen e drejtesis ,ofron sherbime te shpejta dhe efikase per zgjidhjen e problemeve tuaja ligjore.dhenbsp;🔸 ZyreAvokatie.org ofron per te gjithe ju sherbimin e heqjes dhe verfikimit te es...
📅 Date: 17/11/2023 09:38

Zyre Avokatie Ne Shkoder Ofron Perfaqesim Ne Ceshtjet Civile, Tregtare, Penale, Familjare

❱ Sherbime Juridike ❱ Shkoder ❱ Qender
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Avokat Alfons Pecaj, anëtar i Dhomës së Avokatisë Shkodër✅Ofroj përfaqësim në Gjykata, këshillim ligjor, përfaqësim në çështje të natyrës civile, penale, administrative dhe familjare. Ofroj shërbime për verifikimin dhe heq...
📅 Date: 16/11/2023 18:22

Studio Ligjore ,durres Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet.

❱ Sherbime Juridike ❱ Durres ❱ Qender
Viti i Themelimit
2000
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
⏩ Studio Ligjore Petani, si pjesë e Petani Law Firm, është një ndër studiot e para ligjore të themeluara në Shqipëri dhe drejtohet nga Av. Luljeta Petani e cila ushtron profesionin e juristes që prej vitit 1974.🔸 E orientuar nga motive...
📅 Date: 11/11/2023 12:19

Aplikime Vizash Turistike/studenti/ Bashkime Familjare Viza Amerikane, Angleze, Kanadeze Me Avokate

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Zyre Avokatie e specializuar në fushën e emigracionit që ofron : Aplikime Vizash Turistike/Studenti/ Bashkime Familjare etj Viza Amerikane, Angleze, Kanadeze me Avokate të specializuar Migracioni Zgjidhni që të ardhmen tuaj t'ja besoni v...
📅 Date: 10/11/2023 16:00

Zyre Avokatie - Avokat Ne Vlore Ofron Perfaqasim Ligjor, Mbrojtje Kriminale, Keqtrajtime Mjeksore

❱ Sherbime Juridike ❱ Vlore ❱ Qender
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyre avokatie - Avokat ne VloreDuke sherbyer si studio ligjore ne vlore, avokatet tane jane te perkushtuar te ndihmojne çdo klient te marre rezultatin me te mire te mundshem. Nese po perballeni me nje arrestim, nje divorc ose nje ceshtje tje...
📅 Date: 10/11/2023 13:20

Studio Ligjore Ne Tirane Ofron Perfaqesim Per Ceshtje Civile Dhe Penale

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
👨🏼‍⚖️ Ceshtje FamiljarePercaktim kujdestarie👩‍⚖️Ceshtje Civile-Kundershtim Veprimesh permbarimore👨🏼‍⚖️Ceshtje pronash-Njohje trashgimtar🚘dhenbsp;Demshperblim aksidentesh (demtim dhe/ose humbje jete)📜Ceshtje adm...
📅 Date: 06/11/2023 15:52

Studio Ligjore, Ofron Perfaqesim Dhe Ndjekje Ligjore Te Te Gjitha Ceshtjeve Me Zyre Ne Tirane Dhe Durres.

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Viti i Themelimit
2021
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
⚖️ Studio Ligjore “Beqiraj”e zhvillon aktivitetin e saj ne Tirane dhe Durres, si dhe ofron perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise nepermjet Avokates Redinela Beqiraj dhe konkretisht:🔸 Ceshtje Familja...
📅 Date: 04/11/2023 12:26

Studio Ligjore Kodhelaj

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2015
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
Shërbimi Avokati ...
📅 Date: 03/11/2023 23:26

Zyre Avokatie Ne Permet Eshte E Specializuar Ne Konsulence Ligjore, Mbrojtje Dhe Perfaqesim Perpara Organeve Gjyqesore

❱ Sherbime Juridike ❱ Permet ❱ Qender
Viti i Themelimit
2010
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyre Avokatie PermetEshte e specializuar, me përvojë intensive disa vjeçare, ofrojmë shërbime të shpejta ligjore, juridike. Tek ne mund të mbeshteteni në kompetencë dhe gatishmëri për kryerjen e menjëhershme të nevojave tu...
📅 Date: 02/11/2023 08:56

Zyre Avokatie Ofron Sherbime Juridike Per Ceshtje Familjare, Pronesie, Penale Dhe Tregtare

❱ Sherbime Juridike ❱ Berat ❱ Qendra
Viti i Themelimit
2021
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyre avokatie Hasa ofron sherbime juridike per :🔸 Verifikim dhe Heqje Ekspulsi🔸 Zgjidhje martese ligjore/ Divorc🔸 Njohje pensioni🔸 Pjestim pasurie🔸 Ceshtje e pronave🔸 Ceshtje penale📍 Adresa: Prane Gjykates se Rrethit Gjyq...
📅 Date: 31/10/2023 09:31

Studio Ligjore Per Sherbime Te Ndryshme Juridike.

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
80 %
...
📅 Date: 30/10/2023 11:19

Konsulencë Ligjore - Ndermjetesim - Avokati

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Viti i Themelimit
2011
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
Konsulencë Ligjore - Ndermjetesim - Avokati ...
📅 Date: 28/10/2023 17:28

A doni te publikoni nje njoftim?

Publiko online. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Dergo Njoftim