🏡 avokat civil

🕵 Online 39 lexues | ⏳ 0 njoftime ne pritje

Avokat Ne Pogradec Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet

❱ Sherbime Juridike ❱ Pogradec ❱ Qender
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Avokat ne Pogradec ofron sherbime ligjore 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine! 🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjev...
📅 Date: 13/04/2024 11:30

Ea Legal&financial Service, Avokat Edison Halili

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
•Deshironi te shkoni ne USA apo shtete te tjera si Kanada/Australi? •Keni Espuls dhe/ose keni marr Deport nga vendet e zones Shengen dhe doni te hiqni kete kufizim levizje? •Keni pesuar aksident me makine dhe nuk dini cfare duhet te beni ne ...
📅 Date: 12/04/2024 16:54

Avokate Fatjona Shpenza-avokate Emigracioni Dhe Ceshjte Nderkombetare

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
80 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
Per cdo problematike ne Zonen Schengen ofrojme sherbime te tilla: -Verifikim Ekspulsesh -Fshirje Ekspulsesh ose Deportime -Vertetim per Kalimin e Kufirit Shqiptar -Vertetim /Fshirje te dhenash nga Interpol/Europol. Nese keni probleme te tilla...
📅 Date: 12/04/2024 16:05

Studio Ligjore Ne Tirane Ofron Perfaqesim Per Ceshtje Civile Dhe Penale

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
👨🏼‍⚖️ Ceshtje FamiljarePercaktim kujdestarie👩‍⚖️Ceshtje Civile-Kundershtim Veprimesh permbarimore👨🏼‍⚖️Ceshtje pronash-Njohje trashgimtar🚘dhenbsp;Demshperblim aksidentesh (demtim dhe/ose humbje jete)📜Ceshtje adm...
📅 Date: 12/04/2024 12:16

Studio Ligjore Ne Korce Ofron Perfaqesim Per Ceshtjet Penale Dhe Civile

❱ Sherbime Juridike ❱ Korce ❱ Qender
Viti i Themelimit
2021
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Studio ligjore Aleko PepoEshte themeluar me qellim qe t’ju ofroje klienteve te saj, sherbim të specializuar ne fushen e se drejtes, duke i perfaqesuar ata ne çeshtje me shtrirje kombetare dhe nderkombetare, ne te gjitha shkallet e gjykimi...
📅 Date: 12/04/2024 11:55

Studio Ligjore, Ofron Perfaqesim Dhe Ndjekje Ligjore Te Te Gjitha Ceshtjeve Me Zyre Ne Tirane Dhe Durres.

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Viti i Themelimit
2021
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
⚖️ Studio Ligjore “Beqiraj”e zhvillon aktivitetin e saj ne Tirane dhe Durres, si dhe ofron perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise nepermjet Avokates Redinela Beqiraj dhe konkretisht:🔸 Ceshtje Familja...
📅 Date: 12/04/2024 10:44

Agjensia, Fier Ofron Sherbime Per Heqje Espulsesh, Deportime, Apelas Me Avokat Italian

❱ Sherbime Juridike ❱ Fier ❱ Qender
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
 ⚖️ Agjensia Artur➡️ Ju është ndaluar të udhëtoni të lirë në Europë? Zgjidhja është këtu Agjensia Artur! Zyrë për heqjen e espulseve, deportimeve, apelas në gjithë zonën Schengen. Ne ju garantojmë cilësi, korrektësi dhe ...
📅 Date: 11/04/2024 19:35

Agjensi Qe Ndihmon Ne Aplikim E Vizave Per Te Gjitha Ambasadat

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Kamez/Paskuqan/Babrru
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ London Eye Agency ➡️ Ju ndihmon ne procedimin e Aplikimit te vizave per te gjitha ambasadat!Bashkime familjare angleze , Viza pune Gjermane ruse kineze, Viza turistike kanadeze amerikane irlandeze meksikane australiane. Viza artisti ...
📅 Date: 11/04/2024 15:24

Ekspulse,deporte,ceshtje Emigracioni

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Per cdo problematike ne Zonen Schengen ofrojme sherbime te tilla:-Verifikim Ekspulsesh-Fshirje Ekspulsesh ose Deportime-Vertetim per Kalimin e Kufirit Shqiptar-Vertetim /Fshirje te dhenash nga Interpol/Europol.Nese keni probleme te tilla mund te kon...
📅 Date: 11/04/2024 15:13

Aplikime Vizash Turistike/studenti/ Bashkime Familjare Viza Amerikane, Angleze, Kanadeze Me Avokate

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Zyre Avokatie e specializuar në fushën e emigracionit që ofron : Aplikime Vizash Turistike/Studenti/ Bashkime Familjare etj Viza Amerikane, Angleze, Kanadeze , Australiane, Irlandeze me Avokate të specializuar Migracioni Zgjidhni që të ardh...
📅 Date: 11/04/2024 13:40

Avokate Per Ceshtje Familjare -avokate Në Tirane

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⏩ Zyra jone e Avokatise është e specializuar dhe me përvojë në zgjidhjen e çështjeve Familjare në të gjithë Shqipërinë.🔸Zgjidhje martese - Divorce/Pjesetim i pasurisë bashkeshortore🔸 Njohje +kundërshtim atesie /amesie🔸KUJDES...
📅 Date: 11/04/2024 13:38

Zyre Avokatie Ofron Sherbime Juridike Per Ceshtje Familjare, Pronesie, Penale Dhe Tregtare

❱ Sherbime Juridike ❱ Berat ❱ Qendra
Viti i Themelimit
2021
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyre avokatie Hasa ofron sherbime juridike per :🔸 Verifikim dhe Heqje Ekspulsi🔸 Zgjidhje martese ligjore/ Divorc🔸 Njohje pensioni🔸 Pjestim pasurie🔸 Ceshtje e pronave🔸 Ceshtje penale📍 Adresa: Prane Gjykates se Rrethit Gjyq...
📅 Date: 10/04/2024 17:26

Ofrojme Verifikim Dhe Fshirje Ekspulsesh/deportime Me Avokate Migracioni

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⏩Avokate Rejsi MEÇE-Avokate Migracioni Per cdo problematike ne zonen Schengen, Europe, ofrojme sherbime te tilla si: ▶️ Verifikim▶️Fshirje Ekspulsesh/ Deportime▶️Vërtetim per kalimin e kufirit shqiptar▶️dhenbsp;Verifikim/Fshirj...
📅 Date: 10/04/2024 14:58

Avokat Per Heqje / Verifikim Expulsi

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
1993
Ceshtje penale te fituara
100 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
Kadana Law Firm ju mundeson verifikim dhe heqje Expulsi ne zonen Schengen. Ne raste te vecanta heqja e ndalimit kryhet edhe para afatit te mbarimit. ...
📅 Date: 09/04/2024 22:16

Studio Ligjore Ofron Sherbimin E Verifikimit Dhe Fshirjes Se Te Dhenave Personale Ne Sistemin Sis

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Don Bosko
Viti i Themelimit
2019
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
⚖️ Studio ligjore nepermjet avokat Eriseld Deda ofron: Sherbimin e verifikimit dhe fshirjes se te dhenave tuaja personale te regjistruara/proceduara ne sistemin SIS ne kohe Rekord🔸 Nese keni ndalese hyrje (Ekspuls), na kontaktoni per te udhe...
📅 Date: 09/04/2024 11:09

Avokat Ne Korce Ofron Sherbime Juridike

❱ Sherbime Juridike ❱ Korce ❱ Qender
Viti i Themelimit
2009
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Avokat ne Korce ofron sherbime juridike 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine! 🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ...
📅 Date: 08/04/2024 17:57

Avokate Migracioni -llotaria Amerikane- Viza Amerikane🇺🇸

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Avokate migracioni per Aplikim, Ndjekje dhe Asistence per Llotarine Amerikane / Vizat Amerikane🇺🇸 Jeni fitues i Llotarise Amerikane DV Lottery? Keni proces bashkimi familjar ne Amerike? Doni te aplikoni per vize turistike, apo çdo llo...
📅 Date: 08/04/2024 12:56

Avokat Lushnje - Avokat Divorci - Avokat Online

❱ Sherbime Juridike ❱ Lushnje ❱ Qender
Viti i Themelimit
2006
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Konsulence ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme 👨‍👩‍👧‍👦Ceshtje Familjare:  zgjidhjen e marteses ligjore/divorc 🔹 Permbushje detyrimi ushqimor, etj. 🏘Ceshtje Civile ♦  Pavlef...
📅 Date: 05/04/2024 13:45

Avokat Me Ekperience

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
1996
Ceshtje penale te fituara
100 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
"Studio Ligjore Kadana ju ofron sherbime konsulence dhe mbrojtje ne te gjitha shkallet e gjykimit per Çeshtje Penale, Civile, Administrative, Emigracioni etj... Me me shume se 20 vite eksperience ne fushen e drejtesise Kadana Law Firm iu ofron perf...
📅 Date: 02/04/2024 08:53

Zyre Avokatie - Avokat Ne Vlore Ofron Perfaqasim Ligjor, Mbrojtje Kriminale, Keqtrajtime Mjeksore

❱ Sherbime Juridike ❱ Vlore ❱ Qender
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyre avokatie - Avokat ne VloreDuke sherbyer si studio ligjore ne vlore, avokatet tane jane te perkushtuar te ndihmojne çdo klient te marre rezultatin me te mire te mundshem. Nese po perballeni me nje arrestim, nje divorc ose nje ceshtje tje...
📅 Date: 30/03/2024 16:20

Avokate Per Ceshtje Penale -avokate Ne Tirane

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Lumi Lana/ Bulevard
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
♦Ofrojme asistencë, konsulence ligjore dhe perfaqesim ne organet e policise, prokurorise dhe gjykates per ceshtjet e natyres penale ne cdo faze te procesit penal duke filluar që nga momentet e para të ndjekjes penale, ndalimit , arrestimit, gja...
📅 Date: 30/03/2024 14:46

Avokati Me I Mire Ne Shqiperi

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Viti i Themelimit
1998
Ceshtje penale te fituara
80 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
 👨🏼‍⚖️Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine!🔸Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndry...
📅 Date: 27/03/2024 19:43

Studio Ligjore ,durres Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet.

❱ Sherbime Juridike ❱ Durres ❱ Qender
Viti i Themelimit
2000
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
⏩ Studio Ligjore Petani, si pjesë e Petani Law Firm, është një ndër studiot e para ligjore të themeluara në Shqipëri dhe drejtohet nga Av. Luljeta Petani e cila ushtron profesionin e juristes që prej vitit 1974.🔸 E orientuar nga motive...
📅 Date: 27/03/2024 14:11

Avokat Ne Berat

❱ Sherbime Juridike ❱ Berat ❱ Qendra
Viti i Themelimit
2008
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
Zyra jone perbehet nga 4 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine.Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme si: 👨‍👩...
📅 Date: 26/03/2024 09:48

Zyre Avokatie Per Heqje Dhe Verifikim Ekspulsi

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
2014
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
85 %
🔸 Ne ofrojme ndihme ligjore edhe persa i perket heqjes se ndalimit te hyrjes ose marrjes se konfirmimeve qe nuk keni ndalime per te hyre ne Zonen Schengen, zone e cila aktualisht eshte e bllokuar per te gjithedhenbsp;dhenbsp;📍 Adresa: Rruga Ha...
📅 Date: 26/03/2024 07:22

Zyre Avokatie Ofron Sherbime Ligjore Per Ceshtje Penale, Familjare, Verifikim Dhe Fshirje Espulsi Etj.

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Viti i Themelimit
2020
Ceshtje penale te fituara
85 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⏩ Zyre Avokatie Koca✅ Ofron sherbime ligjore per ceshtjet:💠 Civile💠 Penale💠dhenbsp;Familjare💠 Administrative💠 Verifikim dhe Fshirje Espulsi 💠 Gjithashtu ofron:➡️ Perkthime, Noterizime dhe Legalizime per Ambasaden Amerikane,...
📅 Date: 19/03/2024 21:26

Avokat Ne Elbasan Avokat Online Avokat Per Ceshtje Familjare

❱ Sherbime Juridike ❱ Elbasan ❱ Qender
Viti i Themelimit
2008
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Zyra jone perbehet nga 3 avokate te cilet ofrojne perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjithe Shqiperine. Ju ofrojme perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme si: 👨‍...
📅 Date: 19/03/2024 10:14

Zyre Avokatie Ne Elbasan Ofron Sherbime Ligjore Ne Te Gjitha Ceshjtet

❱ Sherbime Juridike ❱ Elbasan ❱ Qender
Viti i Themelimit
2005
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
...
📅 Date: 19/03/2024 10:13

Zyre Avokatie Ne Shkoder Ofron Perfaqesim Ne Ceshtjet Civile, Tregtare, Penale, Familjare

❱ Sherbime Juridike ❱ Shkoder ❱ Qender
Viti i Themelimit
2018
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
⚖️ Avokat Alfons Pecaj, anëtar i Dhomës së Avokatisë Shkodër✅Ofroj përfaqësim në Gjykata, këshillim ligjor, përfaqësim në çështje të natyrës civile, penale, administrative dhe familjare. Ofroj shërbime për verifikimin dhe heq...
📅 Date: 18/03/2024 21:03

Ekspuls, Verifikim & Fshirje Ekspulsi, Sherbime Ligjore, Aplikim Per Viza Angleze Dhe Amerikane

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Don Bosko
Viti i Themelimit
2022
Ceshtje penale te fituara
100 %
Ceshtje Civile te fituara
100 %
Ekspuls, Verifikim dhe Fshirje Ekspulsi, Sherbime Ligjore, Aplikim per Viza Angleze dhe Amerikane ...
📅 Date: 18/03/2024 20:43

Zyre Avokatie E Specializuar Per Divorc Dhe Ceshtje Familjare

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Viti i Themelimit
2016
Ceshtje penale te fituara
0 %
Ceshtje Civile te fituara
0 %
⚖️Zyre Avokatie👩‍💼 Avokate Mirela Biba➡️ Përvoja shumëvjeçare në fushën e Avokatisë ka zhvilluar së tepërmi aftësitë tona në dhënien e drejtë, të ndershme dhe korrekte të asistencës Juridike, duke iu përshtatur në m...
📅 Date: 17/03/2024 15:07

Zyre Avokatie, Ofron Mbrojtje Ligjore Per Ceshtje Civile Dhe Administrative; Keshillim Ligjor.

❱ Sherbime Juridike ❱ Tirane ❱ Rruga e Durresit/Zogu i zi
Viti i Themelimit
0
Ceshtje penale te fituara
95 %
Ceshtje Civile te fituara
90 %
⚖️ Zyra jone Ofron mbrojtje ligjore per ceshtje civile dhe administrative si dhe keshillim ligjor. 🔸 Zyra drejtohet nga Znj.N. Kondi juriste me eksperience te gjate.🔸 Do t'ju luteshim qe ta shikonit zyren tone si nje mundesi te mire te zgj...
📅 Date: 15/03/2024 06:48

Avokat Ne Durres Ofron Sherbime Ligjore Per Te Gjitha Ceshtjet Ne Zyre Dhe Online

❱ Sherbime Juridike ❱ Durres ❱ Qender
Viti i Themelimit
2008
Ceshtje penale te fituara
90 %
Ceshtje Civile te fituara
95 %
Konsulence ligjore te ceshtjeve ne Durres dhe te gjitha qytetet e Shqiperise per ceshtje te ndryshme👨‍👩‍👧‍👦Ceshtje Familjare:dhenbsp; zgjidhjen e marteses ligjore/divorc🔹 Permbushje detyrimi ushqimor, etj.🏘Ceshtje Civile♦dh...
📅 Date: 12/03/2024 18:20

A doni te publikoni nje njoftim?

Publiko online. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Dergo Njoftim