MOBILERI QEHAJA • TIRANE Perpunim Druri • Gdhendje • Lustrim • Lakim Tirane

Sherbime mobilerie 24/11/2022 18:43 Post ID: 76117


Pagesa 50 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Rruga 5 Maji, Tirane, Albania - Harta
Lexime 33

MOBILERI QEHAJA • TIRANË
-Mobileri "Qehaja Interior" ka krijuar një reputacion mbi kualitetin e përpunimit të drurit dhe zejtarinë e pastër.
-Mobileri Qehaja është një linjë mobilerie e krijuar nga zgjedhja e saktë e prodhimit dhe dizajnit te cilat i përkasin cilësisë më të lartë si dhe nga nje balancim ne mënyrë të përkryer i stilit klasik dhe neoklasik.
-Punojnë me kujdes të veçantë, deri në detaje, në zgjedhjen perfekte të ngjyrave, duke i dhënë rëndësi motiveve dekorative që janë gdhendur me kujdes në bordurë, kapakë, këmbë, etj...
-Mobileri Qehaja bën të mundur transformimin e punës me dorë në një lluks të jetës. Të gjitha teknikat si gdhendja, lustrimi, llakimi dhe prarimi, kryhen me dorë, dhe janë ndërthurje e përsosur mes respektit për artin e bërjes së një mobiljeje dhe risive më të avancuara teknologjike, në kuadër të sektorit dhe stilit mobilues.
-Gama e gjërë e produkteve dhe krijimi i moduleve të pafundme i mundëson klientët të përmbushin çdo nevojë dhe nga ana tjetër bën të mundur personalizimin sipas shijeve të tyre me qëllim të krijimit të mobiljeve me porosi.
-Një traditë e gjatë në dizajn së bashku me teknologjinë e lartë të punimit dhe montimit lejon produktet tona të dallohen për kualitetin e tyre më të lartë.
-Shërbimet që ofrohen:
– Përpunim Druri
• Gdhendje
• Lustrim
• Lakim
• Punime me dorë
• Punime me teknologjinë e fundit
– Dhoma Dite
– Shkallë të brendshme
– Dhoma Gjumi
– Dyer Druri
– Kuzhina
– Etj..!
Adresa: Rruga 5 Maji, Tiranë