Klinike Alergologjie Tirane

Sherbime Shendetesore dhe Estetike 23/11/2022 17:02 Post ID: 9392


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirane - Kamez/Paskuqan/Babrru
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 199

🧬Klinike Alergologjie ofron ekzaminim e te ndryshme per diagnostikimin e te gjitha semundjeve alergjike. 🩺

👉Konsulta Alergologjie

👉Prova alegologjie ne lekure ( Prick Test )

✅– Per alergent ajror

✅– Per alergent ushqimore

✅– Per alergent te kontaktit (Patch Test)

👉Vaksinimi me imunoterapi alergene specifike

👉Spirometri (Prova Funksionale Respiratore) Etj..!