Studio Ligjore ne Tirane ofron perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve Tirane

Sherbime Juridike 29/11/2022 16:23 Post ID: 58790


Pagesa Me Marreveshje
Viti i themelimit 2006
Ceshtje Penale te fituara 100%
Ceshtje Civile te fituara 100%
Ceshtje Administrative te fituara 100.00%
Ceshtje Familjare te fituara 100%
Qyteti - Zona Tirane - Lumi Lana/ Bulevard
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 2182

Studio Ligjore  e zhvillon aktivitetin e saj ne Tirane  si dhe ofron perfaqesim dhe ndjekje ligjore te ceshtjeve ne te gjitha qytetet e Shqiperise nepermjet Avokates Brikena Cufe dhe konkretisht:

👨‍👩‍👧‍👦Çeshtje Familjare

-Zgidhjen e marteses ligjore/divorc

-Percaktim kujdestarie

-Permbushje detyrimi ushqimor, etj.

👩‍⚖️Çeshtje Civile

-Pavlefshmeri Titulli Ekzekutiv

-Kundershtim Veprimesh permbarimore

-Shuarje dorezanie, kerkese per udher ekzekutimi, etj.

🏠Çeshtje pronash

-Njohje pronar, pjestim pasurie

-Njohje trashgimtar

-Lirim dorezim sendi, etj.

🚘 Demshperblim aksidentesh (demtim dhe/ose humbje jete)  

-Permbushje detyrimi kontraktor/jo kontraktor (shpreblim demi moral, shendetesor, ekzistencial etj).

📜 Çeshtje administrative (pershfire ato te punes, pensionet etj).

👩‍✈️Çeshtje penale

🔹Konsulence dhe ndjekje ligjore te veprimtrise se subjekteve tregtare, qofshin keto Persona Fizik apo Shoqeri te natyrave te ndryshme juridike.

📍Adresa: Rr."BLV.Gjergj fishta", Nd.14, H3,Ap3, Tirane

📲📞Per informacione te metjeshme, zgjidhje ne kohe record te rastit tuaj si dhe korrektes maksimale profesionale, na kontaktoni ne adresat e meposhtme ose ne nr tone te tel.   📝E-mail: [email protected]