Agjensi udhetimi vajtje-ardhje Shqiperi-Austri-Gjermani-Belgjike dhe anasjelltas Tirana

Transport and Infrastructure Services 02/10/2023 11:33 Post ID: 7532


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Zone Periferike
Address Tirana, Albania - Maps
Reads 20470

🚗 Pati Travel Agjensi

✅Agjensi udhetimi vajtje-ardhje Shqiperi-Austri-Gjermani-Belgjike dhe anasjelltas. Per orarin na kontaktoni !

📌 Adresat:

🔹Shqiperi: 📍Tirane

🔹Kosove: 📍Prizren 📍Prishtine

🔹Serbi: 📍Beograd 

🔹Hungari: 📍Budapest 📍Gyor etj 


👉Marrim dhe dergojme porosi! 

 👉Nisje cdo dite

📍Adresa: Bulevardi Blu, Tiranë, Albania

📲 Per te mesuar rreth orarit dhe datave te nisjeve na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!

shtepi me qerashtepi ne shitjenjoftime punemakina ne shitje