Regency Casino Tirana ofron vende te lira pune per vajza ne pozicionin Mbikqyrese/Recepsion e makinave slot Tirana

Job Offers 29/01/2023 12:43 Post ID: 56114


Payment 60,000 Leke
Pozicioni
Mbikqyrese/Recepsion e makinave slot , Work Experience: No Experience
Education I Mesem
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Lumi Lana/ Bulevard
Address Kompleksi Taiwan - Maps
Reads 1378

♦Regency Casino Tirana  ofron vende të lira pune:                 

Mbikqyrese/Recepsion e makinave slot

 

⏩Kushtet e punës

1- Puna është me 3 turne 8 orë në ditë ( gjate orarit te punes ka pausa) 5 ditë në javë ( dy ditë janë pushim).

2- Ofrohet paga bazë 60.000 lekë të reja nga kompania. Me bakshishe dhe bonuse, pagesa varion 80.000 - 90.000 lekë të reja. 

3- Leje vjetore. 

4- Uniforma ofrohet nga kompania

5- Puna është me kontratë sipas rregullave të përcaktuar me ligj në kodin e punës.

⏩Kriteret për kandidatet: 

1- Mosha 21 deri në 33 vjeçe 

2- Të jenë të korrekte dhe të komunikueshme gjatë orarit të punës.

3- Të jenë të afta për të punuar në grup me kolegët dhe eprorët

4- Preferohen të gjata mbi 1.65 cm dhe të paraqitshme.

5- Njohja e gjuhëve të huaja si anglishtja dhe gjuhë të tjera Europiane përbëjnë përparësi në përzgjedhje.


📨Të interesuarat janë të lutura të dërgojnë cv e tyre në adresën tonë të emailit [email protected] ose të paraqiten pranë zyrave tona për të aplikuar tek Taiwani.