KATALIZATORE MAKINASH Servis, Montime dhe Axhustime Katalizatoresh Durres

Car Service 28/11/2023 12:56 Post ID: 72264


Payment

By Agreement

City - Zone Durres - Qender
Address Durres - Maps
Reads 334

🛠️ Katalizator Makinash Klevi ofron Servis, Montime dhe Axhustime Katalizatorësh dhe Filtrash Partikular / DPF për të gjitha llojet e automjeteve me çmimet më konkuruese në treg, duke ofruar testim gazrash me garanci të plotë deri në 2 vjet.
✔️ Nëse keni probleme me makinën për Katalitin, Filtrin Partikolar DPF dhe nuk e kaloni dot në kolaudim për gazrat, zgjidhjen e gjeni tek Katalizatorë Klevi. Gjithashtu bëjmë grumbullim katalizatorësh të përdorur.
✅ Ofrojmë:

💠 Shitje, Montim dhe Riparim Katalizatorësh të Rinj dhe të Përdorur
💠 Filtra Partikular + DPF të rinj dhe të përdorur për të gjitha llojet e automjeteve
💠 Katalita të rinj dhe të përdorur për të gjitha llojet e makinave, Nafte, Benzine apo Benzin-Gaz
➡️ Cilësi dhe Garanci (2 vjet) dhe operojmë me çmime konkuruese në treg

đź“Ť Adresa: Durres
📲 Për më shumë informacion na kontaktoni!