Agjensi Funerale Cim Gjeci ofron sherbim funeral dinjtoz, cilesor dhe me tarifa te lira Durres

Funeral Agent 25/01/2023 11:22 Post ID: 7823


Payment By Agreement
City - Zone Durres - Qender
Address Durres, Albania - Maps
Reads 778

Agjensi Funerale Çim Gjeci


Ofron: 

💠 Sherbim dinjitoz, cilesor dhe te lire me tarifat me te lira ne treg 

✔️ Historia ka treguar se ne caste ne te hidhura, njerezit e duhur ju lehtesojne dhimbjen prandaj na zgjidhni ne per te pasur ate qe ju kerkoni , dinjitet dhe cilesi.


📍 Adresa: Shkozet, Durres

📲 Per me teper informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!