Kurse Anglisht Online Tirana

Kurse Profesionale 25/12/2020 20:17 Post ID: 23849


Pagesa 500 Leke
Qyteti - Zona Tirana - Vasil Shanto
Adresa Rruga Vasil Shanto, Tirana, Albania - Harta
Lexime 50

Ofrojme kurse online ne gjuhen angleze.
Ofrojme gjithashtu kurse individuale si dhe intensive ne te gjitha nivelet.
Ofrojme edhe pergatitje per provimet TOEFL,IELTS, etj.

Anetari ID: 6346

photo

Njoftimi ID: 23849