MENAXHIMI I BURIMEVE NJEREZORE Tirana

Kurse Profesionale 03/12/2020 17:45 Post ID: 22528


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirana - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Tirane, Albania - Harta
Lexime 119

MENAXHIMI I BURIMEVE NJEREZORE
TRAJNIM 1 DITOR
PAJISENI ME CERTIFIKATE


BClever Agency organizon trajnimin “Menaxhimi i Burimeve Njerezore”

Nese synon te behesh nje HR Manager i ardhshem, te fitosh njohuri mbi praktikat e punes dhe te
certifikohesh si nje menaxher i burimeve njerezore, regjistrohu tani!

Per regjistrim apliko ne: [email protected] ose

Anetari ID: 5898

photo

Njoftimi ID: 22528