Leksione private online per lenden e Matematikes per cdo nivel e klasa te ndryshme Tirana

Kurse Profesionale 24/11/2020 14:12 Post ID: 21855


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Tirana - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa online - Harta
Lexime 28

Leksione private online per lenden e Matematikes per cdo nivel e klasa te ndryshme nga mesuese e matematikes ne shkolla te mesme ne Tirane me eksperience mbi 38 vjecare ne mesimdhenie.
Per shkak te pandemise ofrojme leksione online individual per cdo nxenes direkte me mesuesen e matematikes. Mesuesi do te lidhet me nxenesin dhe do te kete 2 user ( nxenesi do te shohi mesuesin por njekohesishte edhe cfare mesuesi shkruan gjate shpjegimit)
Pergatitje te nxenesve per zhvillimin e testeve ne matematike gjate vitit shkollor.
Pergatitjen e nxenesit per provimin e matures shteterore ose te lirimit duke punuar mbi testet e ministrise se arsimit ne vite dhe thellimin e te gjitha tematikat duke i ilustruar me ushtrime perkatese.
Ndjekje e vazhdueshme e nivelit te nxenesit ne matematike duke permiresuar noten ose nivelin e tij ne tematikat perkatese.
Pregatitjen e studenteve ne fakultete per provimet e matematikes.
Pregatitjen e mesuesve te rinje te sapo dale nga universiteti mbi metodologjine e mesimdhenies si dhe ndihme ne argumenta te caktuara ne Analize, Algjeber, Gjeometri, Trigonometri etj.
Kurse online per te gjithe nxenesit ne shqiperi si dhe nje diaspore.
Anetari ID: 5659

photo

Njoftimi ID: 21855