Kurse matematike Kruje

Kurse Profesionale 27/10/2020 12:30 Post ID: 20328


Pagesa 1,000 Leke
Qyteti - Zona Kruje - Qender
Adresa Fushe-Kruje, Albania - Harta
Lexime 49

OFROJ:

 Kurse Matematike (online ose në person)
 për arsimin 9 – vjeçar dhe të mesëm
 përgatitje për provimin e lirimit dhe të maturës në lëndën e matematikës
 për studentë në degë të ekonomikut ose të inxhinierisë

 Zgjidhje tezash/ushtrimesh matematikore
 Ndihmë në provime matematike të niveleve të ndryshme

Kurset zgjasin 60 minuta dhe mund të zhvillohen në grupe ose individuale ose online (sipas preferencës), bazuar në njohuritë, vështirësitë, nevojat apo programet mësimore specifike të secilit nxënës.
(Kurset ofrohen edhe në gjuhën angleze nëse preferohet).

*ÇMIME TË ARSYESHME

Për më shumë informacion të interesuarit mund të kontaktojnë në:
e-mail: [email protected]


Anetari ID: 4654

photo

Njoftimi ID: 20328