Trajnim per Specialist Celularesh Tirana

Kurse Profesionale 08/09/2020 21:06 Post ID: 17024


Pagesa 30,000 Leke
Qyteti - Zona Tirana - Ministria e jashte/Pazari i ri/Shkolla e kuqe
Adresa Sheshi Avni Rustemi, Tirana, Albania - Harta
Lexime 323

Filluan regjistrimet per grupin e ri per Specialist Celularesh & Teknik kompjuteri-IT
Trajnim 100% praktike dhe ne fund merr certifikate qe njihet brenda dhe jashte vendit!
Te gjithe studentet tane tashme kane hapur serviset e tyre.
Ne ofrojme pergatitjen me te mire me ane te profesionisteve tane!
Nxitoni te regjistroheni, pasi vendet jane te limituara!


Njoftimi ID: 17024